Setari Cookie-uri

Guvernul rus a făcut publică lista țărilor pe care le consideră neprietenoase. România se află pe lista lui Putin

Guvernul din Rusia a aprobat lista țărilor "neprietenoase" în ceea ce privește conflictul militar actual. România se află pe lista lui Putin, alături de alte 44 de state.

Guvernul rus a făcut publică lista statelor care au o "atitudine neprietenoasă" față de Rusia și care au aplicat restricții în ultima perioadă asupra țării conduse de Vladimir Putin. Alături de România se mai află și alte 44 de țări.

Pe această listă pe care guvernul rus a distribuit-o se află SUA, Canada, țările membre ale Uniunii Europene, Marea Britanie, Ucraina, Muntenegru, Elveţia, Albania, Andorra, Islanda, Liechtenstein, Monaco, Norvegia, San Marino, Macedonia de Nord, Japonia, Coreea de Sud, Australia, Micronezia, Noua Zeelandă, Singapore şi Taiwan.

Avertisment către țările care găzduiesc avioane militare

Avertismentele Rusiei nu se opresc aici. Oficialii ruși au declarat este strict interzis ca România, Moldova, Belarus și Crimeea să găzduiască avioane militare ce aparțin Kievului.

Citește și:

Vladimir Putin a mai spus că orice țară care oferă ajutor Ucrainei va fi considerată ca parte a conflictului militar.

"Folosirea rețelelor de aerodromuri ale acestor țări pentru a primi avioane militare ucrainene şi utilizarea lor ulterioară împotriva forțelor armate ruse pot fi considerate o implicare a acestor stare în conflictul armat", a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării rus, Igor Konaşenkov.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.