Setari Cookie-uri

Donald Trump, declarații șocante! Fostul președinte propune un atac special asupra Rusiei

Donald Trump a stârnit numeroase controverse cu ultimele sale declarații pe care le-a făcut. Se pare că fostul președinte propune un atac special al Rusiei, spunând de ruși " că trebuie să îi bombardăm până îi ia naiba, cu steagul Chinei pe avioanele noastre."

Donald Trump a șocat astăzi o lume întreagă cu declarațiile pe care le-a făcut în legătură cu războiul Rusiei asupra Ucrainei. În discuțiile sale, fostul președinte al Americii a propus un atac asupra Rusiei, în care SUA să se folosească de cele mai bune avioane ale sale, dar pe care să fie pus steagul Chinei.

Fostul președinte al Americii a declarat că armata americană ar trebui să bombardeze Rusia "până îi ia naiba". Mai mult, Trump a propus ca avioanele americane să poarte steagul Chinei pentru ca Rusia să ducă mai apoi un război cu armata chineză.

Toate aceste afirmații au fost făcute în cadrul unui discurs ce a durat 84 de minute, ținut la un eveniment organizat de republicani, în New Orleans, scrie spynews.ro.

„Și apoi noi spunem că au fost chinezii, nu noi, iar ei încep să se lupte unii cu ceilalți. Noi stăm deoparte și ne uităm pe urmă la ei”, a declarat recent Donald Trump, la întâlnirea cu republicanii.

Citește și:

Mai mult, în cadrul aceluiași discurs, Donald Trump a afirmat că Vladimir Putin nu ar fi îndrăznit niciodată să invadeze Ucraina dacă el ar fi fost în continuare președinte.

„Îl știu foarte bine pe Putin. Nu ar fi făcut-o. Niciodată nu ar fi făcut-o. Trebuie să-l facem pe Biden - și este un lucru pe care toată lumea ar trebui să îl audă - să nu mai spună că nu vom ataca Rusia pentru că sunt putere nucleară”, a mai spus fostul președinte american.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.