Setari Cookie-uri

Doi militari din Ucraina și-au jurat iubire pe frontul de luptă. Soldații prezenți au purtat arme și flori albe

Dragostea nu ține cont de nimic, astfel că doi tineri soldați ucraineni și-au unit destinele, chiar pe frontul de luptă. Martori la eveniment au fost chiar colegii lor, îmbrăcați în uniformele speciale și având ca și accesorii arme și flori.

Nimic nu este mai presus decât dragostea, iar asta au demonstat doi tineri ucraineni care se află în slujba țării, luptând cu armata rusă. Cei doi soldați și-au unit destinele într-un cadru cu totul special, fiind înconjurați de colegii lor din armata uraineană.

Cei doi militari s-au căsătorit în apropierea unui punct de control din zona de periferie a Kievului. Imaginile în care cei doi soldați, îmbrăcați în uniformele militare au spus "Da" au fost distribuite în număr mare pe internet și au emoționat numeroși internauți.

Proaspăta mireasa a renunțat, în timpul ceremoniei unice, la casa de protecție din dotare și a purtat un voal alb. Ea a avut și un buchet de flori, acestea fiind singurele sale accesorii pe care tânăra le-a avut în cadrul evenimentului special.

Citește și:

Martorii proaspeților căsătoriți au fost chiar colegii din echipa militară, care i-au aplaudat pe cei doi și le-au felicitat curajul și le-au dorit o viață lungă împreună. Soldații au ținut în mâini armele cu care se luptă cu invadatorii, dar și flori albe, simbol al păcii.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.