Setari Cookie-uri

Tânără din Ucraina pune pe TikTok urmările războiului

O adolescentă din Ucraina împărtășește pe contul ei de TikTok viața pe care o trăiește în aceste zile, în țara bombardată de armata Rusiei și urmările unui război, în care oamenii nevinovați, dar mai ales, copiii suferă cel mai mult.

O tânără din Ucraina le împărtășește internauților cum este viața sa într-un oraș bombardat din Ucraina. Fata postează pe contul său de TikTok imagini cu străzile și locuințele devastate în urma războiului pornit de ruși, aducând în fața unei întregi comunități o perspectivă diferită asupra conflictului militar.

Tot contextul prin care țara ei trece în această perioadă o fac pe Valeris să privească lumea cu alți ochi și să se adapteze traiului din buncăr.

@valerisssh

I can’t believe🥲♬ original sound - anna paul <3

Deși situația este cât de poate de dramatică, iar urmările războiului sunt evidente, adolescenta poate să găsească în toată această situație tragică o fărâmă de speranță. Astfel, toate video-urile pe care Valeris le publică au și o fărâmă de amuzament, semn că tinerii și copiii privesc cu încredere într-un viitor mai bun și mai liniștit.

Citește și:
@valerisssh Living my best life 🥰🥰🥰 Thanks Russia! #ukraine #stopwar #russiastop ♬ Che La Luna - Louis Prima

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.