Setari Cookie-uri

Rușii cred că Vladimir Zelenski se ascunde la Brașov, scrie o agenție de presă de la Moscova

Propaganda Kremlinului este convinsă că Vladimir Zelenski se ascunde într-un buncăr din Brașov, România.

O agenție de presă de la Moscova a declarat că Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski nu se află în Ucraina, ci stă ascuns într-un buncăr din România, mai exact undeva în zona Brașov.

Ria Novosti, una dintre cele mai cunoscute agenții de presă de la Moscova, a făcut recent câteva supoziții despre locul în care Zelenski s-ar ascunde de mercenari și de armata rusă. Propaganda Kremlinului susține că cel mai căutat om în acest moment s-ar afla în Brașov, asta după ce au analizat o serie de detalii care i-au adus pe jurnaliști cu gândul la ascunzătoarea din România.

Totul a început de la faptul că ieri, în jurul prânzului, o aeronavă neidentificată a decolat la granița dintre Ucraina și România, însoțită de cele patru elicopetre despre care M.A.P.N. a spus că se află în România pentru a efecta operațiuni de mentenanță.

Citește și:

„Este posibil ca acele aeronave să-l transporte pe Zelenski și echipa sa”, a scris publicația RIA Novosti. Mai mult, Zelenski a înregistrat un videoclip marți, arătând și declarând că se afla la Kiev, însă canalul „War of Fake” notează că video-ul postat de Președintele Ucrainei este editat: „Dispare din cadru tabloul aflat în spatele lui Zelenski, iar președintele are coafuri diferite”.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.