Setari Cookie-uri

Clotilde Armand, convorbire telefonică cu primarul orașului KIev

Primarul Sectorului 1 a avut o discuție telefonică cu Vitali Klitschko, edilul Kievului. Clotilde Armand l-a asigurat de sprijinul său și i-a transmis că pentru cetățenii din Ucraina sunt pregătite mai multe ajutoare.

Clotilde Armand a postat pe pagina sa de socializare o parte a convorbirii telefonice pe care a avut-o cu primarul orașului Kiev, Vitali Klitschko. Aceasta l-a asigurat pe edilul din Ucraina de tot sprijinul său și i-a spus că refugiații ucraineni au parte de tot sprijinul României.

„Am avut mai devreme o discuție telefonică cu Vitali Klitschko – primarul Kievului – și l-am asigurat de toată susținerea noastră. L-am anunțat că Primăria Sectorului a pregătit mai multe ajutoare care se vor îndrepta către cetățenii din Kiev și alte zone ale Ucrainei”, a scris Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

Primarul Sectorului 1 a făcut publică și o parte a discuției telefonice pe care a avut-o cu primarul din Kiev, prin care acesta îi mulțumete pentru tot sprijinul arătat.

„Vă mulţumesc pentru efort şi pentru sprijinul acordat Ucrainei, pentru apărarea lumii democratice de agresiunea Rusiei. Vă mulţumim că sprijiniţi Ucraina în acest război crunt”, a afirmat Vitali Klitschko, potrivit înregistrării audio.

Au trecut 14 zile de când Rusia a început să atace Ucraina, însă armata rusă nu a reușit să pună stăpânire pe Capitală. Ucrainenii luptă cu mult curaj pentru apărarea țării, iar războiul început de Vladimir Putin a făcut mii de victime până în acest moment, printre care și copii.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.