Setari Cookie-uri

Netflix si Shondaland lanseaza trailerul oficial si noi imagini pentru Bridgerton: Sezonul 2

Vezi aici trailerul si imagini noi din Bridgerton!

Astăzi, Netflix și Shondaland lansează trailerul oficial și noi imagini pentru Bridgerton: Sezonul 2. Noile fotografii ilustrează jocul îndrăgit de fani încă din cărți, Pall Mall, care apare în acest sezon. Bridgerton revine cu un al doilea sezon pe 25 martie 2022. Respectând romanele, sezonul doi spune povestea căutării iubirii lui Lord Anthony Bridgerton. Bridgerton vine pe Netflix din Shondaland și este produs executiv de Shonda Rhimes, Betsy Beers și Chris Van Dusen. Van Dusen este și creator, și showrunner.

De la Shondaland și creatorul Chris Van Dusen, cel de-al doilea sezon din Bridgerton îl urmărește pe Lord Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), cel mai mare frate și viconte Bridgerton, în timp ce încearcă să își găsească o soție potrivită. Condus de datoria lui de a susține numele familiei, căutarea lui Anthony a unei debutante care să îndeplinească standardele lui imposibile pare nefastă până când Kate (Simone Ashley) și sora ei mai mică Edwina (Charithra Chandran) Sharma sosesc din India.

Citește și:

Când Anthony începe să o curteze pe Edwina, Kate descoperă adevărata natură a intențiilor sale - o adevărată potrivire de dragoste nu este pe lista lui de priorități - și decide să facă tot ce-i stă în putere pentru a opri posibila căsătorie. Dar, făcând acest lucru, meciurile dintre Kate și Anthony nu fac decât să-i apropie, complicând lucrurile de ambele părți. În Grosvenor Square, familia Featherington trebuie să-l întâmpine pe cel mai nou moștenitor al proprietății lor, în timp ce Penelope (Nicola Coughlan) continuă să navigheze prin mulțime, păstrând în același timp cel mai profund secret față de oamenii cei mai apropiați.

Bridgerton este un serial romantic, scandalos și inteligent, care abordează teme eterne, precum prietenia de nezdruncinat, căile întortocheate ale vieții de familie și visul unei iubiri care învinge totul. Din distribuția serialului mai fac parte Adjoa Andoh (Lady Danbury), Lorraine Ashbourne (Mrs. Varley), Harriet Cains (Philipa Featherington), Bessie Carter (Prudence Featherington), Shelley Conn (Mary Sharma), Nicola Coughlan (Penelope Featherington), Phoebe Dynevor (Daphne Basset), Ruth Gemmell (Violet Bridgerton), Florence Hunt (Hyacinth Bridgerton), Martins Imhangbe (Will Mondrich), Claudia Jessie (Eloise Bridgerton), Calam Lynch (Theo Sharpe), Luke Newton (Colin Bridgerton), Golda Rosheuvel (Queen Charlotte), Luke Thompson (Benedict Bridgerton), Will Tilston (Gregory Bridgerton), Polly Walker (Portia Featherington), Rupert Young (Jack), precum și Julie Andrews, care dă glas personajului Lady Whistledown. Serialul este inspirat de romanele de mare succes, semnate de Julia Quinn.

Citește și:

Vizionare placuta


Carmen este redactor-șef Kudika.ro și scrie de când își aduce aminte. A început cu integrame sustrase pe furiș de la tatăl ei și 30 de ani mai târziu se relaxează...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.