Setari Cookie-uri

Dan Capatos își face planuri pentru a fugi din țară, în cazul unui război în România

Dan Capatos a declarat că este pregătit să plece din țară împreună cu soția și copilul său, dacă războiul pornit de Rusia se va extinde și în România. Prezentatorul tv a declarat că nu vrea să lupte pentru apărarea țării și că datoria sa este de a-și proteja familia.

Dan Capatos a făcut recent câteva declarații controversate. Contextul actual de la granița României îi pune în alertă pe mulți români, iar inevitabil, aceștia au început să își facă diverse planuri, în funcție de evoluția lucrurilor.

Astfel, în timp ce unii dintre cetățenii țării își doresc să își apere țara și nu te tem de o invazie a armatei ruse, alții și-au făcut deja planuri pentru a călători în zone mai sigure. Acesta este și cazul lui Dan Capatos, care a declarat că va pleca cu prima ocazie din țară.

Astfel, prezentatorul tv a mărturisit că dacă va izbucni un război în România, el își va lua soția și copilul și vor pleca de îndată într-o țară mai sigură, departe de conflictele militare.

Citește și:

Mai mult, îndrăgitul prezentator tv a mai spus că șara nu a făcut nimic pentru el ca acum, într-un eventual război cu Rusia, el să plece pe frontul de luptă și să își riște viața.

“Ce a făcut țara asta pentru tine ca tu să lupți pentru ea? La o adică, dacă vine războiul peste noi, eu îmi iau nevasta, copilul și la revedere. Plecăm, fugim pe unde apucăm. Eu am datoria să-mi apăr copilul, nevasta, familia, părinții, dar nu țara! Asta să fie o lecție pentru politicienii care și-au bătut joc de țara asta în ultimii 20 de ani!”, a declarat Dan Capatos în cadrul emisiunii pe care o moderază.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.