Setari Cookie-uri

20 mesaje de La Mulți Ani pentru șefi

Să faci urarea potrivită pentru un șef, sau pentru o șefă, este o sarcină dificilă, dar și o provocare. Întotdeauna trebuie să te gândești de două ori înainte să trimiți mesajul sau să scrii felicitarea, indiferent de relația pe care o aveți - îți este șef, dincolo de toate.

Mie personal îmi place să compun urările în funcție de ce îmi transmite sărbătoritul/sărbătorita. Din fericire, șefii pe care i-am avut au fost toți persoane deschise și prietenoase, așa că mesajele cu urări au putut fi ușor personalizate în stilul meu, după placul inimii. Știu că au fost mesaje care au adus un zâmbet pe buzele celor care le-au primit, chiar dacă pe unele a trebuit să le fac mai formale.

Ca să nu îți mai transpire palmele data viitoare când trebuie să scrii un mesaj de La Mulți Ani pentru șefii tăi, m-am gândit să îți vin în ajutor cu 20 mesaje cu urări adecvate. Alege-l pe cel care transmite cel mai bine în funcție de relația ta cu șeful/șefa sau de felul lor de a fi.

Mesaje de La Multi Ani pentru sefi

Mesaje de La Mulți Ani pentru șefi

  1. La mulți ani și multă sănătate celui mai cool șef pe care l-am avut! Rămâi exact așa cum ești fiindcă faci o treabă excelentă!
  2. Datorită ție am ajuns omul care sunt astăzi! Îți urez să ai parte de cât mai mulți ani fericiți, în care să contribui la contribuția următorilor angajați. La mulți ani!
  3. Cel mai bun șef din lume își sărbătorește ziua! Să fii fericit, sănătos, iar munca să îți ofere toate satisfacțiile la care visezi.
  4. La mulți ani! Apreciez fiecare moment în care m-ai susținut, m-ai instruit și m-ai ajutat să devin o versiune mai bună a mea.
  5. Un șef poate fi un mentor care să călăuzească drumul persoanelor pe care le coordonează. Singura condiție este dedicarea absolută, iar tu ai dat dovadă de ea! Mulțumesc și la mulți ani!
  6. Mulțumesc pentru modul în care ai gestionat fiecare situație la locul de muncă. Ești un șef minunat! La mulți ani!
  7. La mulți ani acelui șef care mi-a deschis noi orizonturi și care s-a gândit la om înainte de angajat. La mulți ani!
  8. Atunci când un om îți este superior ierarhic, dar se comportă ca un egal, atunci știi ce înseamnă un șef. La mulți ani!
  9. La Mulți Ani! Să fie mulți ani cu multe reușite pe plan profesional, dar și realizări pe plan personal. Ambiția și perseverența să vă însoțească la fiecare pas.
  10. La Mulți Ani șefului care nu este niciodată șef, ci întotdeauna un coleg de încredere. Să ai o zi minunată!
  11. Din câți șefi am avut, ești singurul șef care nu face pe șeful în birou. Ești genul de șef care mă motivează și mă învață să fiu din ce în ce mai bună în ceea ce fac și îți mulțumesc pentru asta! La Mulți Ani!
  12. Sub conducerea dumneavoastră, toți am reușit mai mult decât ne-am fi închipuit vreodată. Vă suntem recunoscători și vă dorim să aveți o zi fericită! La Mulți Ani!
  13. La Mulți Ani celui mai tare șef, susținător și îndrumător! Vă dorim progres și prosperitate în toate aspectele vițeii! La Mulți Ani!
  14. Unii șefi conduc cu forța, alții conduc cu micromanagement. Și mai sunt ceilalți șefi (ca tine!), care conduc cu inspirație. Încrederea dumneavoastră nu numai că este motivantă, dar a dus și la o relație de colegialitate bazată pe loialitate. Sunteți fabulos! La Mulți Ani!
  15. Acest job nu ar fi fost același fără un șef ca tine, așa că îți doresc multă sănătate și tărie ca să rămâi câți mai mulți ani cu noi. La Mulți Ani! Să ai o zi fantastică!
  16. Fie ca Dumnezeu să vă binecuvânteze fiecare pas și să vă ofere ani plini de prosperitate și bucurie. La Mulți Ani!

Mesaje cu urari

Citește și:

sursa foto: shutterstock/by andrey_popov

17. Vă doresc multă sănătăte, fericire și succes în tot ce v-ați propus! La Mulți Ani!

18. La Mulți Ani adevăratului lider, confident și vizionar al departamentului nostru! Sprijinul dumneavoastră înseamnă totul pentru noi! Să aveți o zi de naștere fericită! La Mulți Ani!

19. Promovări și reușite. Liniște interioară și fericire. Titluri și premii. Recunoștință și respect. De toate acestea vă doresc să vă bucurați în anii ce urmează! La Mulți Ani!

20. V-am mai spus până acum că nu ne imaginăm zilele fără dumneavoastră? Este adevărat! Sunteți cel mai tare șef! La Mulți Ani!

sursa foto front page: shutterstock/by monkey business images

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.