Setari Cookie-uri

De ce nu a părăsit Vladimir Zelenski Ucraina? Motivele pentru care Președintele Ucrainei își apără cu demnitate țara

Deși în presa internațională au apărut zvonuri cu privire la loculul în care Vladimir Zelenski s-ar ascunde, Președintele Ucrainei a declarat că se află în continuare în Ucraina și că nu va pleca de pe pământurile natale, indiferent de amenințări și pericolele.

Vladimir Zelenski dă dovadă de un curaj nemărginit, dar și de o demnitate cum rar se mai întâlnește printre șefii de stat. În cea de-a 15-a zi de la începutul războiului, Președintele Ucrainei declară că se află în continuare în Ucraina, acolo unde are de gând să rămână indiferent de pericolele evidente și de amenințările cu moartea.

Chiar dacă în presa internațională au apărut anumite zvonuri cu privire la locul în care s-ar ascunde Zelenski, unul dintre acestea ar fi chiar orașul Brașov, Președintele Ucrainei și-a menținut ideea potrivit căreia el împreună cu familia sa se află în continuare în Ucraina.

"Ei [familia] sunt mândri de mine. Sunt mândri că suntem ucraineni. Ei înțeleg că aș fi putut deja scăpa sau să fiu undeva în siguranță. Dar mă înțeleg și susțin decizia mea. Pentru că aceasta este o decizie pentru țara noastră. Ei vor ca Kievul nostru să fie puternic. Cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla s-a întâmplat deja. Avem un război, Rusia împotriva Ucrainei. Au murit deja atât de mulți oameni.”, a explicat Zelenski, scrie spynews.ro

Citește și:

Mai mult, Președintele Ucrainei spune că nu îți va pierde speranță și că va încerca până în ultima secundă să își apere țara în fața invadatorior ruși.

"Țara este distrusă. Ce se poate întâmpla și mai rău cu oamenii care și-au pierdut copiii? Dar credem în viitor. Nu ne vom da bătuţi, nu ne vom vinde pământul", a mai spus președintele ucrainean.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.