Setari Cookie-uri

Imagini inedite de la Marea Isterie a Carburanților: Cu ce au mers românii sa cumpere combustibil?

Românii au stat la coadă ore întregi pentru carburant

Benzinăriile din mai multe orașe din țară au fost luate cu asalt de românii care au căzut pradă unor mesaje false. Informațiile FALSE care au circulat pe diverse canale de social media sau care au putut fi regăsite în diverse publicații transmiteau în mod eronat că prețul la benzină și la motorină va ajunge pe 10 martie 2022 la 11 lei. Ministrul Energiei, Virgil Popescu a dezmințit informația și a făcut un apel la calm, motivând că NU există niciun motiv de panică, scrie wall-street.ro.

Informația falsă potrivit căreia prețul benzinei va trece de 10 lei per litru în următoarele oare s-a rostogolit ca un bulgăre în social media. Speriați și fără să verifice știrea din surse oficiale, în mai multe orașe ale țării, inclusiv în București s-au format cozi la benzinării cu timp de așteptare de până la câteva ore.

Citește și:

În urma isteriei, pe rețelele de socializare au ieșit la iveală imagini desprinse parcă dintr-un film absurd cu oameni care, după ce și-au fpcut plinul, au umplut cu carburant damigene, sacoșe, tomberoane și bazine.

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: