Setari Cookie-uri

Prima reacție a bărbatului care a supraviețuit după ce un tanc rusesc a strivit mașina în care se afla

Filmarea în care un tanc rusesc strivește o mașină aflată în mers a îngrozit o lume întreagă. Șoferul ucrainean a supraviețuit miraculos, iar acum a făcut primele declarații de pe patul de spital.

Filmarea în care un tanc al armatei ruse strivește o mașină aflată în mers a făcut înconjurul lumii. Șoferul mașinii, un bărbat în vârstă a supraviețuit miraculos, iar un grup de localnici l-au scos pe acesta în siguranță din grămada de fiare strivite.

Cu toate acestea, șoferul a fost scos în viață din mașină, însă, vizibil, îngrozit de ce tocmai se întâmplase, bărbatul a suferit un șoc.

Acesta a fost transportat la spital, acolo unde i s-au oferit îngrijiri medicale imediate. Deși nimeni nu îi mai dădea vreo șansă, șoferul ucrainean a supraviețuit miraculos și le-a mulțumit, de pe patul de spital, tuturor celor care l-au salvat.

„Au început să îndoiaie metalul. Au vrut să cheme pompierii, dar mai întâi au încercat ei. În cele din urmă m-au scos. Airbag-ul îmi apăsa pieptul, eram blocat. Mașina era strivită, iar piciorul meu stâng a rămas blocat. Au chemat salvarea și m-au dus la spital. Oameni buni, dacă urmăriți asta, vă mulțumesc”, a declarat bărbatul, scrie spynews.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.