Setari Cookie-uri

Otilia Bilionera, din nou singură? Gurile rele vorbesc despre divorțul dintre ea și afaceristul turc

Otilia Bilionera este din nou singură? Se pare că artista s-ar fi despărțit de soțul ei, un cunoscut afacerist turc, după numai trei ani de relație.

Otilia Bilionera este una dintre cele mai frumoase artiste din showbiz-ul monden, iar în urmă cu trei ani, Otlia i-a jurat iubire lui Hamude, un afacerist turc.

După ce acesta a cerut-o în căsătorie în timpul unui concert pe care Otilia l-a susținut în Turcia, cei doi și-au unit destinele. Otilia și Hamude au avut parte de o ceremonie musulmană la una dintre cele mai frumoase moschee din Turcia.

Însă, se pare că zvonurile cu privire la despărțirea celor doi, după numai trei ani de relație au început să fie vehiculate tot mai des în presă. Otilia Bilionera ar fi pus punct relație cu iubitul turc, iar neînțelegerile dintre ei i-ar fi despărțit iremediabil pe cei doi îndrăgostiți. Conform spynews.ro, Hamude avea probleme cu legea, iar acest lucru ar fi dus la încă o lovitură în căsnicia lor.

Citește și:

Deocamdată, frumoasa artistă nu a declarat nimic în legătură cu acest subiect și nu s-a pronunțat cu privire la despărțirea de cel cu care se visa o viață întreagă împreună.

Cerere de căsătorie în Turcia

Otilia a avut parte de o cerere de căsătorie ca în filme, în timpul unui concert pe care l-a susținut acum câțiva ani în Turcia.

„Cererea în căsătorie a avut loc în Antalya, la un concert de-ale mele, exact de ziua mea de naștere. Eram în Turcia și el mi-a zis: «ce-ar fi să ne căsătorim religios?» Și ne-am căsătorit la o moschee. El e musulman. Este jumătate arab, jumătate român. Mama lui este moldoveancă, ca și mine. La cununie a fost imamul, așa se numește preotul la ei. A fost puțin amuzant. Te pune la început să spui o sumă de bani, în cazul în care veți divorța, ca să ai trei luni cu ce să te descurci. Eu trebuia să aleg o sumă. M-am gândit eu, așa, și am zis să nu fiu nesimțită. Și am zis vreo 5.000 de euro", spunea cântăreața în 2019.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.