Setari Cookie-uri

Papa Francisc, mesaj pentru încetarea războiului! Suveranul Pontif face un apel disperat către Vladimir Putin

Papa Francisc a transmis un mesaj cu un impact emoțional puternic! Suveranul Pontif cere pacea imediată între Rusia și Ucraina.

Suveranul Pontif și-a arătat îngrijorarea în repetate rânduri cu privire la războiul ce are loc de 19 zile în Ucraina și a mărturisit de nenumărate ori că se roagă pentru pace și pentru încetarea vărsării de sânge.

Papa Francisc susține că războiul ce are loc în aceste zile este un masacru ce trebuie oprit imediat. Mai mult, aceasta îi roagă pe liderii celor două țări implicate, Ucraina și Rusia "să lucreze pe calea negocierilor".

„În această săptămână, orașul care poartă numele Fecioarei Maria – Mariupol – a devenit un oraș martirizat de războiul sfâșietor care devastează Ucraina. Nu există rațiuni strategice care să justifice această ucidere barbară a copiilor și oamenilor nevinovați. Există doar o singură rațiune: oprirea inacceptabilei agresiuni armate care transformă orașele în cimitire. În numele Domnului, vă rog ascultați-i pe cei care suferă și opriți bombele și atacurile, lucrați pe calea negocierilor și pentru deschiderea unor coridoare umanitare cu adevărat sigure. În numele lui Dumnezeu, vă cer să opriți acest masacru”, este mesajul pe care l-a transmis de curând Suveranul Pontif, arată stirileprotv.ro.

Citește și:

Președintele Iohannis, discuție telefonică cu Vladimir Zelenski

Recent, Klaus Iohannis a avut o discuție telefonică cu Președintele Ucrainei, prin care l-a asigurat pe aceasta de tot sprijinul pe care România îl oferă refugiaților ucraineni.

”Tocmai am avut o conversație telefonică cu președintele Zelenski. L-am asigurat de întreg sprijinul României pentru Ucraina și la nivel bilateral și în interiorul UE. Centrul umanitar din Suceava a început deja să trimită primele ajutoare. Vom avea grijă de toți cetățenii ucraineni care ajung în România”, a transmis președintele Klaus Iohannis, pe pagina sa de Twitter.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.