Setari Cookie-uri

Gestul emoționant făcut de o persoană fără adăpost pentru refugiații ucraineni! Fapta sa a emoționat-o pe Clotide Armand

Un om fără adăpost s-a prezentat la un centru de colectare pentru refugiații ucraineni și a donat din puținul său pentru cei care au fugit din calea războiului. Gestul său a stârnit un val de emoție pe rețelele sociale.

Un om fără adăpost a făcut un gest absolut impresionat, iar Primarul Sectorului 1 a lăudat fapta sa pe rețelele de socializare.

Clotide Armand le-a povestit internauților despre gestul unui bărbat fără adăpost pe care acesta l-a făcut pentru refugiații ucraineni, veniți la noi în țară. El s-a dus la un centru de colectare a donațiilor și a oferit un bax de apă, o sticlă de ulei și o pungă de zahar. Gestul plin de umanitate și empatie i-a lăsat fără cuvinte pe cei de la centrul de donații, iar aceștia s-au oferit să îi plătească bărbatului produsele pe care le-a adus.

Cu o demnitate mai rar întâlnită, bărbatul nu a dorit să primească niciun leu, însă a acceptat să fie redirecționat către un centru social pentru a se adăposti și pentru a se hrăni corespunzător.

Citește și:

Clotide Armand a lăudat fapta bărbatului, iar mii de internauți i-au adresat cuvinte de lăudă celui care, din puținul său, a oferit o lecție extrem de valoroasă despre bunătate, empatie și generozitate.

"Un bax de apă, o sticlă de ulei și o pungă de zahăr – pentru mulți nu înseamnă mare lucru. Însă această fotografie spune cu totul altceva. Alimentele au fost donate la centrul din Piața Amzei de o persoană fără adăpost din Capitală. Personalul de la centru nu a vrut să primească micul ajutor umanitar și i-au înapoiat banii pentru produse. Bărbatul i-a refuzat vehement. A insistat să doneze alimentele, aportul său modest la această criză umanitară din Ucraina. Iată o lecție de solidaritate cum eu n-am mai văzut.

Mulțumim celor care au adus ajutoare la cortul de colectare al donațiilor de la Piața Amzei. Refugiații au nevoie de noi în aceste momente dificile, iar sprijinul umanitar, sub orice formă, este binevenit.

Citește și:

PS: Colegii mei l-au ajutat pe domnul respectiv să meargă la centrele sociale DGASPC Sector 1 pentru cazare și mâncare.", a scris Primarul Sectorului 1 pe pagina sa de Facebook.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.