Setari Cookie-uri

Un redactor de știri din Rusia a afișat un mesaj anti-război și anti-propagandă în timpul unei transmisiuni în direct

Un redactor de știri a dat dovadă de mult curaj și demnitate atunci când a apărut în timpul unei transmisiuni în direct cu o pancardă pe care era scris un mesaj anti-război și anti-propagandă.

Jurnalista Marina Ovisiannikova, o angajată a televiziunii ruse Pervîi Canal a protestat în timpul unei transmisiunii în direct, afisându-se în fața camerei cu o pancartă. Mesajul pe care jurnalista l-a scris pe pancartă se referă la denunțarea războiului și a propagandei ruse, alături fiind desenate cele două steaguri, cel al Ucrainei și al Rusiei.

Prezentatoarea tv, Ekaterina Andreeva care transmitea în direct informațiile din programul său din emisiunea "Vremia" (Timpul) nu a schițat niciun gest și a continuat să citească de pe promter, până când programul tv a fost întrerupt.

"Nu războiului. Nu credeți propaganda. Aici vă mint. Rușii sunt împotriva războiului.", sunt cuvintele scrise de curajoasa jurnalistă pe pancarta cu care a intrat aseară în direct la una dintre cele mai urmărite emisiuni din Rusia.

Citește și:

Potrivit agenției de presă Tass, femeia care a sfidat propaganda de la Kremlin poate primi până la 15 ani de închisoare, asta în contextul în care autoritățile ruse pedepsesc aspru astfel de gesturi, care se consideră a fi împotriva armatei ruse. Simpla folosire a cuvântului "război" pentru a vorbi despre intervenția Rusiei în Ucraina este un gest care duce la urmărire penală.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.