Setari Cookie-uri

Bianca Drăgușanu, criză de nervi pe Instagram! Fanii nu au mai văzut-o niciodată pe blondină atât de pornită!

Bianca Drăgușanu tună și fulgeră pe Instagram! Recent, blondina nu a mai ținut cont de nimeni și nimic și a izbucnit într-o criză de nervi pe contul său de socializare. Vedeta a dat și câteva avertismente pentru cei care au de gând să o mai subestimeze!

Bianca Drăgușanu i-a uimit în această dimineață pe fanii săi, asta după ce a publicat mai multe InstaStory în care blondina era mai nervoasă ca niciodată. Făcând o adevărată criză de nervi, blondina le-a mărturisit internauților că nu este în toane bune și că simte cum îi fierbe sângele în corp.

Mai mult, diva le-a mai spus prietenilor ei virtuali că își dorește ca astăzi să nu aibă nicio problemă și să încheie ziua mult mai liniștită decât a început-o.

Bianca Drăgușanu a mai spus că nu își dorește să fie enervată de nimeni pentru că starea ei nu este una tocmai bună și nu știe ce ar putea să iasă dacă nu s-ar mai putea abține.

"Sunt multe clipe ale vieții mele când nu pot să îmi ascund sentimentele pentru că eu nu pot fi falsă sau perversă. Astăzi simt că dacă ceva mă provoacă am să dau curs stării și imaginației pe care o am. Sper să nu fiu provocată de nimeni, parcă sunt într-o stare de război. Îmi fierbe sângele în vene, fix îmi fierbe sângele în vene. Îmi doresc din suflet ca această zi să se termine bine și să nu apară nimic care să-mi inflențeze starea.", le-a spus blondina fanilor de pe pagina sa de socializare.

Citește și:

Bianca Drăgușanu nu s-a oprit aici și a continuat seria dezvăluirilor despre starea sa de irascibilitate. Diva le-a spus internauților că se consideră o persoană bună, însă până la o anumită limită. Ea a spus că cel mai tare o deranjează să fie mințită și subestimată.

"Știți, despre mine pot spune că sunt o persoană foarte bună și corectă, doar că în momentul în care sunt mințită, am senzație că sunt subestimată, iar atunci nu mai pot să mă abțin, mă activez. (...) Aviz celor care mă subestimează, stați cuminți! Nu mă subestimați pentru că mă activați și sunt greu de oprit.", a mai spus Bianca Drăgușanu.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.