Setari Cookie-uri

Ruby, protagonistă într-un nou film! Vedeta i-a dat vestea cea mare bunicii sale

Ruby i-a dat o veste mult așteptată bunicii sale, iar cea care a crescut-o a avut o reacție de zile mari! Artista va deveni în curând și actriță, iar fanii o vor vedea pe Ruby în primul ei film.

Ruby este în al noulea cer și le-a dat marea veste și fanilor eu de pe Instagram! Vedeta urmează să fie protagonistă în primul său film, iar artista nu a putut să își ascundă entuziasmul în fața internauților.

Ruby și-a dorit de mică să fie o artistă completă și a muncit mult pentru visul ei, astfel că acum urmează să pășească și în lumea reflectoarelor.

Cu un dosar în mână în care sunt scrise replicile personajului pe care Ruby îl va interpreta, artista le-a dat marea veste și prietenilor virtuali.

"Hollywood, vin! Tocmai am fost la citirea rolului din cel mai important film de viata mea. Nici nu vă zic de rolul principal, sunt importantă în filmul ăsta", le-a spus Ruby fanilor de pe Instagram.

Ulterior, vedeta a anunțat-o și pe cea mai importantă persoană din viața sa, femeia care a crescut-o de mică, bunica sa. Femeia s-a închinat la auzul vorbelor nepoatei sale și i-a mulțumit lui Dumnezeu pentru succesul pe care Ruby îl are.

Citește și:

"Un vis împlinit! I-am împlinit un vis lui mamaia, își dorea să fiu actriță și artistă. Sunt actriță, am multe de spus în filmul asta, o să joc într-un film, la cinematograf.", a mai spus artista pe social media.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.