Setari Cookie-uri

De ce nu vrea Oana Radu să devină mamă? Răspunsul vedetei le va închid gura haterilor!

Oana Radu este o femeie împlinită, cu o carieră de succes, iar fanii ei se întreabă când va deveni mamă. Cu toate că această presiune nu îi face bine deloc vedetei, Oana le-a răspuns curioșilor și a vorbit despre motivele pentru care nu vrea să conceapă un copil în viitorul apropiat.

Oana Radu este o artistă extrem de îndrăgită de publicul român și se pare că, în sfârșit, vedeta și-a găsit jumătatea. La 28 de ani, Oana Radu are tot ceea ce îți poate dori de la viață și se simte extrem de împlinită cu cariera sa, dar și cu relația amoroasă pe care o are.

Totuși, fanii artistei au vrut să știe când va deveni Oana Radu mamă. Pentru că acestă întrebare a stat mult timp pe buzele internauților, artista a simțit din plin presiunea la care era supusă. Recent, Oana Radu a vorbit despre motivele pentru care nu se vede încă mamă și a răbufnit în privința celor care îi pun respectiva întrebare.

"Mie întrebările astea cu îți dorești copii, vrei să te căsătorești, vrei să nu știu ce, nu îmi plac. Momentan nu vreau copii, pentru că am 28 de ani și consider că sunt mult prea imatură pentru a avea grijă de un copil", a mărturisit artista, în cadrul emisiunii "Detectorul de minciuni".

Citește și:

Mai mult, Oana Radu a spus că nu este încă pregătită să renunțe la toate proiectele ei și să se ocupe de creșterea unui copil.

"Plus că, fac foarte multe lucruri și nu știu dacă aș putea să renunț la toate lucrurile pe care le fac. N-aș ști să îți spun cum pot să gestionez situația.", a mai adăugat vedeta în cadrul aceleiași emisiuni.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: