Setari Cookie-uri

Raluka, victimă a bullying-ului! Artista a fost la un pas de depresie!

Raluka și-a deschis sufletul și a mărturisit că a fost la un pas de a face depresie, asta după ce s-a confruntat o perioadă îndelungată cu bullying-ul. Vedeta a trecut peste acele momente după ce a cerut ajutor specializat.

Raluka este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, iar talentul său o fac să fie extrem de apreciată în industria muzicală autohtonă. Cu toate că are tot ce își poate dori și că acum Raluka este extrem de fericită cu viața sa, lucrurile nu au stat întotdeauna așa roz.

Raluka s-a confruntat acum mulți ani cu probleme seriose de ten, asta după ce o acnee severă i-a lăsat urme pe chip. Vedeta a declarat că îi era rușine să apară în public și se izola pentru ca oamenii să nu îi vadă problemele cu care se confrunta.

„Am avut și momente în care nu m-am prezentat la anumite evenimente din acest motiv. Pe stradă am ieșit întotdeauna. Când te confrunți cu problema pe care ai impresia că nu o poate rezolva nimeni, ajungi destul de ușor la depresie. Pentru că alergi la toți doctorii și iei toate tratamentele posibile. Am avut perioade foarte dificile în care mă izolam până se mai remediau problemele.

Citește și:

Și perioade în care mă resemnam cu ideea că așa voi fi toată viața. Am avut norocul să întâlnesc omul potrivit. Și să mă vindec într-un procent destul de mare încât să nu mai intervină frustrările'', a povestit Raluka pentru EGO.ro.

Artista i-a sfătuit pe toți cei care sunt victime ale bulliyng-ului să nu țină cont de gura lumii și să își trăiască frumos viața.

„Din păcate, bullyingul nu ocolește pe nimeni, indiferent de statut, rasă, meserie și așa mai departe. De foarte multe ori oamenii care fac asta o fac dintr-o nevoie de comparație.

Așa că am învățat să nu mai iau în seamă. Și îi sfătuiesc pe toți să înțeleagă că atunci când nu stai să critici pe toată lumea, viața ta devine mai ușoară și mai frumoasă'', a mai declarat vedeta, potrivit viva.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.