Setari Cookie-uri

Ochii verzi niciodata sa nu-i crezi- Adevar sau Minciuna? Afla totul despre ochii verzi!

Partenerul tau de viata are ochii verzi? Mama, sora sau prietena ta cea mai buna? Afla tot ce trebuie sa stii despre oamenii cu ochii verzi: de la curiozitati, citate celebre si tot felul de informatii interesante ce te vor ajuta sa intelegi mai bine privirile subtile ale persoanelor din jurul tau.

Citate despre ochii verzi

O să-mi fie dor de răsărit, o să-mi fie dor de cer, o să-mi fie dor de tine și de ochii tăi verzi care au cuprins întregul univers în ei. – Willow Teagan

Nu mi-am putut închipui cum te poți pierde într-o pădure până când nu ți-am văzut ochii. -Autor necunoscut

Fereşte-te, stăpâne, de gelozie, căci ea e monstrul cu ochi verzi ce-şi zămisleşte de unul singur hrana cu care se hrăneşte. -William Shakespeare

Ochii verzi sunt irezistibili ca pralinele cu mentă şi fistic, fermecători ca smaraldele şi misterioşi ca pădurile de conifere... -Michelle Rosenberg

Doi ochi verzi și doi căprui

Patru buze, doua guri

Două chipuri, patru mâini

Doar noi doi...ai nimanui. -Autor necunoscut

De ce să îmi doresc ochi verzi, când natura m-a înzestrat cu ochi căprui, iar ochii mei căprui pot vedea verdele naturii. -Bob Marley

Citește și:

Venin şi farmec port în suflet,
Cu al tău zâmbet trist mă pierzi,
Căci fărmecat sunt de zâmbirea-ţi
Şi-nveninat de ochii verzi. -Mihai Eminescu

Ochii verzi în vis

Ce înseamnă atunci când visăm o pereche de ochi verzi? Contrar așteptărilor, ochii de această culoare ce ne apar noaptea în vis prevestesc o perioadă cât se poate de romantică.

Se pare că aceste vise dezvăluie dorința ta apriga de a avea o relație bazată pe încredere și dragoste profundă. Totodată, este clar ca îți doresti pasiune, o iubire nebună, exact cum vedem în filme, o iubire ce îți poate da aripi și te poate ridica peste nori.

Într-o altă interpretare, apariția ochilor în vis este în directă legătură cu relația pe care o ai cu copiii. Aceste vise pot prevestii apariția unui copil în viața ta sau îți pot atrage atenția să fii ceva mai implicat în creșterea copiilor tăi. Viitorul lor stă în mâinile tale.

Citește și:

Curiozități despre ochii verzi

Știai ca dintre toți oamenii de pe glob, doar 2% se nasc cu ochii verzi? Este excepțional cum această caracteristică, atât de frumoasă, este rar întâlnită pe suprafața Pământului. O altă curiozitate despre ochii verzi este că sunt mai des întâlniți la femei decât la bărbați.

Vrei să afli mai multe lucruri WOW despre ochii verzi? Uite aici!

  • Se spune că oamenii cu ochii verzi sunt lideri înnăscuți și pot câștiga orice luptă datorită carismei lor. De asemenea, au un respect deosebit pentru cei care muncesc mult și reușesc în viață.
  • Culoarea ochilor verzi nu apare la naștere. Oamenii se nasc, de obicei, cu ochi albaștri sau căprui și se schimbă în verzi de-a lungul timpului.
  • Culorile ochilor verzi sau albastru se schimbă din când în când din cauza dispoziției persoanei, a motivelor de sănătate/medicale, a vremii, a temperaturii și a dispersiei luminii.
  • Culoarea verde a ochilor are cea mai mare frecventă în Europa, iar în unele țări nordice, ea este chiar mai comună decât cea maro (de exemplu, în Islanda).
  • Deoarece felinele au irisul verde, caracterul persoanelor cu aceasta culoare a ochilor este adesea asociat cu cel al pisicilor. Mai exact, li se atribuie trăsături precum curiozitatea, viclenia, răceala, inteligența ascuțită și elegantă.
  • Din punct de vedere astrologic, persoanele cu ochii verzi sunt cele mai gingașe, deoarece verdele semnifică o combinație a energiei planetelor Venus si Neptun.
  • Oameniii cu ochii verzi se trag din neamurile celtice sau germanice.
  • În Evul Mediu, ochii verzi și părul roșcat erau considerate trăsături ale vrajitoarelor și reprezentau un motiv suficient pentru a arde femei pe rug.
Citește și:

Vizionare placuta


Cătălina este cel mai nou și tânăr redactor Kudika, acoperind zonele de Travel, Artă și Cultură. Cătălina este pasionată de teatru și cinematografie, de cinci ani este membru activ al...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.