Setari Cookie-uri

O tânără ucraineancă ce a fost abandonată de mamă i-a transmis un mesaj celei care i-a dat viață, speriată fiind de război

Un video extrem de emoționant circulă în aceste zile pe social media, în contextul războiului din Ucraina. O tânără care a fost abandonată de mamă îi transmite un mesaj special celei care i-a dat viață și îi spune că o așteaptă la ea, în Italia.

Un video extrem de sensibil s-a viralizat rapid pe social media. O tânără care a fost abandonată de cea care i-a dat viață a înregistrat un mesaj de-a dreptul emoționant.

Fata a fost adoptată de o familie din Italia, însă gândurile sale sunt acum către cea pe care nu a uitat-o, cea pe care o numește "mamă". Ea își arată îngrijorarea cu privire la situația din Ucraina și îi este teamă pentru cea care i-a dat viață.

Tânăra i-a spus prin intermediul video-ului respectiv că atât ea, cât și familia ei o așteaptă în Italia pentru a fi în siguranță.

"Mami, m-ai născut în Ucraina când aveai 19 ani, dacă ești în pericol te aștept cu brațele deschise în Italia alături de cei dragi.", a spus tânăra.

Citește și:

Mesajul emoționant al fetei a stârnit mii de aprecieri în mediul online.

La sfârșitul înregistrării, fata i-a mai spus mamei sale naturale că o iubește, provocând lacrimi de emoție printre internauți.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.