Setari Cookie-uri

Cine este Marius Hărdoiu de la Insula Iubirii? În timpul liber se ocupă de ajutorarea copiilor grav bolnavi

Marius Hărdoiu este una din cele 10 ispite masculine de la Insula Iubirii, iar calitățile sale îl fac să fie unul dintre cei mai irezistibili bărbați din concurs.

Marius Hărdoiu este una din cele 10 ispite masculine al mult îndrăgitului show Insula Iubirii, ce va începe în curând la Antena 1.

Marius Hărdoiu are 29 de ani și vine din Cluj-Napoca. Tânărul este de meserie meteorolog în aviație, însă a defilat și pe podiumurile de modă, fiind model pentru Cătălin Botezatu. Printre pasiunile sale se numără călătoriile și speră să vadă cât mai multe țări în următorii ani.

Mai mult, Marius Hărdoiu își oferă ajutorul pentru o asociație care se ocupă de sprijinul copiilor ce suferă de afecțiuni grave.

Cu o fire sensibilă și un look impunător, noua ispită masculină este gata să facă față provocării de pe insulă. Marius a acceptat invitația de a participa de renumitul reality-show după ce o experiență neplăcută în dragoste, care a lăsat urme adânci în sufletul său.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.