Setari Cookie-uri

La mulți ani, Naomi! Iubita lui Florin Ristei a împlinit 29 de ani. Artistul i-a făcut o urare specială

Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei este sărbătorita zilei, iar artistul a postat o imagine cu ea, iar alături a scris un mesaj cu totul special pentru cea cu care a ales să își împartă viața.

Florin Ristei și Naomi Hedman sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Povestea lor de dragoste este demnă de filme, iar cei doi se iubesc puternic și se visează toată viața împreună.

Chiar dacă cei doi artiști s-au logodit în urmă cu un an, se pare că fanii mai au ceva de așteptat până la marele eveniment. Cei doi nu se grăbesc să pășească în fața altarului și se bucură la maxim de fiecare clipă petrecută împreună.

Astăzi este o zi cu totul specială pentru cuplul Florin-Naomi pentru că frumoasa artistă împlinește 29 de ani. Pentru că o divinizează pe cea cu care își împarte viața, dar și pentru că ea îl face să se simtă cel mai norocos și fericit bărbat de pe pământ, Ristei a postat un mesaj special pentru iubita lui.

Citește și:

Artistul a publicat mai multe fotografii cu cei doi și i-a declarat dragostea sa viitoarei lui soți.

"Astăzi este ziua ei și n-am vreun text siropos 🥴 altfel, i love her ❤️ la muuulți aaaani, @hmnaomi! 🔥", a scris Ristei pe pagina sa de Instagram.

Și vedetele s-au înghesuit să îi ureze la mulți ani! iubitei lui Florin Ristei, printre acestea numărându-se Adda, Diana Munteanu sau Magicianul Robert Tudor.

"La mulți ani, amazing woman!" a scris Diana mUnteanu la postarea fostului ei coleg de emisiune.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.