Setari Cookie-uri

Magda Pălimariu s-a mutat din România! Ce planuri de viitor are frumoasa prezentatoare tv?

Magda Pălimariu a renunțat la cariera tv și s-a mutat din România. Frumoasa vedeta s-a stabilit în Norvegia alături de partenerul său de viață și are planuri mari pentru perioada următoare.

Magda Pălimariu, frumoasa prezentatoare meteo de la ProTv a spus "Adio" carierei din fața micilor ecrane și și-a urmat inima. Magda a cunoscut dragostea adevărată, iar de când s-a căsătorit cu afaceristul Ionuț Eriksen și-a dat seama că iubirea adevărată merită orice sacrificiu.

Astfel, fosta prezentatoare meteo s-a mutat alături de soțul ei în Norvegia, acolo unde Ionuț Erikson are mai multe afaceri. Ea și-a anunțat fanii de pe rețelele sociale și le-a spus că abia așteaptă să îi revadă, însă, până atunci, se vor auzi prin intermediul social media.

“Mi-ați tot scris în ultima perioadă și vreau să vă zic aici, tuturor, că ne vom vedea în continuare și abia aștept să mă reîntâlnesc cu voi! Însă este adevărat că în următoarea perioadă voi fi mai mult plecată din țară, dar știți că rubrica meteo face parte din viața mea și nu o să renunț la întâlnirile cu voi! Așadar, în următoarea perioadă voi sta mai mult timp în Norvegia, să mă bucur de locurile frumoase de aici, să petrec mai mult timp în țara din care face parte familia mea acum și să mă acomodez cu clima și felul în care trăiesc oamenii în aceste locuri. Va îmbrățișez cu drag pe toți și ne vedem aici și pe Instagram în continuare!”, a scris Magda Pălimariu, pe Facebook.

Citește și:

Potrivit cancan.ro, soțul Magdei Pălimariu este președintele Camerei de Comerț Româno-Norvegiene și directorul unei rețele de clinici și laboratoare din sfera stomatologică din Norvegia și România.

Noua prezentatoare meteo de la ProTv

Magda Pălimariu a fost înlocuită la rubrica meteo de Iulia Pârlea, fosta iubită a fratelui lui Marius Moga. Cu o experiență de peste 20 de ani în televiziune, noua apariție de la meteo a acceptat cu mult entuziasm provocarea trustului.

“Sunt emoționată, dar nu pentru că mă aflu în fața camerelor de filmat, ci pentru că am intrat în familia PRO TV. Am descoperit aici o echipă minunată, oameni profesioniști care m-au primit cu multă căldură și cărora vreau să le mulțumesc! Sunt sigură că vom face echipă bună împreună, iar pentru mine, faptul că mă aflu aici, este o împlinire profesională și abia aștept să mă întâlnesc cu publicul PRO”, a declarat Iulia Pârlea, potrivit știrileprotv.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.