Setari Cookie-uri

Care sunt avantajele unui credit IFN rapid?

Nevoia de a realiza anumite proiecte, presupune investiții financiare.

Când totul se întâmplă rapid, banii pot fi un impediment în rezolvarea unor situații neprevăzute. Dacă împrumuturile de la prieteni sau familie nu sunt posibile, un credit de la o instituție financiară nebancară poate fi soluția potrivită.

Ți-ai propus să investești în tine, ai urmărit un curs de reconversie profesională și acum ai șansa de a merge la o nouă etapă de școlarizare. Ai probleme cu mașina și trebuie să faci un drum urgent în altă localitate. Te-ai trezit cu o durere cumplită de măsea și ai nevoie de un medic stomatolog de urgență.

Pentru toate acestea situații ai nevoie de bani, de care nu dispui, iar cei apropiați nu te pot ajuta. Viaconto oferă credite IFN rapide, o variantă pe care ai putea să o iei în calcul pentru ca în cel mai scurt timp să îți rezolvi problemele, ce nu suportă amânare.

Citește și:

Credit IFN Rapid

O instituție financiară nebancară îți poate oferi un împrumut. Este vorba de o cale mult mai rapidă decât dacă ai apela la o bancă. Pentru un credit IFN nu ai nevoie de multe acte. Nefiind vorba de un dosar stufos, totul se poate analiza rapid, iar dacă condițiile minimale sunt respectate, primești banii în cont extrem de rapid.

Avantajele creditului IFN

Pe lângă rapiditatea acordării, alte câteva avantaje pe care este bine să le ai în vedere sunt:

  • Nu este perceput comision sau taxă de administrare a creditului sau a contului pentru împrumutul acordat;

  • Nu sunt solicitate taxe pentru rambursarea înainte de termen;

  • Nu există comision sau taxă pentru analiza dosarului;

  • Nu sunt cerute garanții pentru orice tip de credit IFN;

  • Solicitarea se face online, rambursarea se poate realiza direct pe site-ul entității financiare creditoare.

    Citește și:

Condiții de acordare a creditului IFN

Pe site-ul oricărei instituții financiare nebancare ai ocazia să faci o simulare a împrumutului pe care îți dorești să îl soliciți. Astfel vei știi imediat care este perioada contractuală și suma totală pe care va trebui să o returnezi.

Solicitare online

Nu este nevoie să mergi la sediul fizic al instituției financiare nebancare de la care vrei să primești un credit. Faci cerere online, direct pe site-ul acesteia, completezi un formular în format electronic, oferi datele minimale și îndeplinești condițiile cerute:

Ce documente trebuie să atașezi cererii?

  • Copie după actul de identitate;

  • Extras de cont.

Rambursarea creditului IFN

Pentru prima dată poți solicita o sumă mai mică credit IFN, dar dacă respecți condițiile contractuale și returnezi banii la timp, în cazul unei al doilea împrumut, suma poate fi mai mare.

Rambursarea anticipată

În situația în care ai banii înainte de finalizarea perioadei contractuale, poți face o rambursare rapidă, astfel încât suma totală de plată să fie mai mică. În aceste condiții plătești suma împrumutată și dobânda aferentă, acumulată până în acel moment.

Amânarea împrumutului

Poți să apelezi la un artificiu, dacă nu ai banii necesari, care să te ajute să poți plăti creditul în noi condiții. Pentru aceasta poți solicita amânarea împrumutului la instituția financiară nebancară. Acest lucru se taxează suplimentar.

Citește și:

Ce se întâmplă dacă nu plătești?

Dacă anunți din timp, angajații entității financiare nebancare te vor ajuta să identifici cea mai bună soluție pentru returnarea datoriei.

Atenție însă, pentru fiecare zi de întârziere se percep penalități. În plus, nu vei mai putea scoate bani de pe card. Neplata creditului îți afectează bonitatea și pe viitor nu vei mai putea obține un alt împrumut.

Transferul datoriei

Orice contract trebuie respectat, atât de tine, în calitate de împrumutat, cât și de instituția creditoare.

În situații deosebite, neplata datoriilor către instituțiile financiare nebancare poate să ducă la situații extreme. Acestea pot aloca împrumutul unor terțe persoane, iar costurile de revendicare a neplății vor fi transferate noului client, deținător al împrumutului.

Citește și:

Un credit IFN rapid te ajută să-ți rezolvi problemele urgente, nefiind vorba de sume mari împrumutate. Începând cu al doilea credit, poți cere și primi bani mai mulți, dar numai dacă ai rambursat la timp primul împrumut.

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.