Setari Cookie-uri

Cine este Daniel Mihai de la Insula Iubirii? Tânărul de 29 de ani declară că a ispitit multe femei de-a lungul anilor

Daniel Mihai este una dintre cele 10 ispite masculine de la Insula Iubirii, care a acceptat cu mult entuziasm acest rol. Tânărul de 29 de ani se declară a fi tipologia amantului perfect și recunoaște că a înșelat, dar și că a fost înșelat în fostele sale relații.

Insula Iubirii este pe cale să înceapă, iar telespectatorii îi pot cunoaște deja pe cele 10 ispite masculine. Unul dintre bărbații care au acceptat rolul de ispită masculină este și Daniel Mihai, un tânăr de 29 de ani, pasionat de călătorii, fotbal și modă.

Daniel Mihai este antreprenor, fiind skipper pe yacht în Miami. Înainte de a intra în lumea afacerilor, noua ispită masculină a jucat forbal timp de mai bine de două decenii și a fost comparat adesea cu Ciprian Marica.

Tânărul antreprenor recunoaște că de-a lungul vieții s-a regăsit în ipostaze în care a și înșelat și în care a fost înșelat, însă toate provocările l-au adus în punctul în care se află acum. Daniel Mihai declară că este pregătit de experiența de pe insulă pentru că, spune el, a ispitit multe femei.

Citește și:

„Sub tipologia amantului perfect, în curând la Insula Iubirii, telespectatorii îl vor putea descoperi pe Daniel Mihai (29 de ani, antreprenor). Skipper pe yacht la Miami, după o carieră de peste 15 ani de fotbal de performanţă, Daniel a înşelat şi a fost înşelat, aşa că experienţa lui de viaţă îşi va spune cuvântul.

Natural, şarmant, cuceritor, Daniel va încerca încă din primele zile să le determine pe concurente să aleagă între relaţie şi tentaţie', se arată într-un comunicat de presă al emisiunii de pe Antena 1.

Mai mult, noua ispită masculină spune că se regăsește în acest joc al seducției.

„Jocul ăsta al seducției mie îmi place și mă regăsesc în el foarte bine! Am ispitit foarte multe femei', a spus Daniel Mihai în teaser-ul de la Insula Iubirii.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.