Setari Cookie-uri

Kylie Jenner i-a schimbat numele fiului ei. Vedeta de peste ocean s-a răzgândit, iar numele de Wolf este dat uitării

Kylie Jenner a devenit recent mamă pentru a doua oară, iar fanii se așteptau ca numele băiețelului său să fie unul cu totul și cu totul deosebit. Vedeta a dat dovadă de multă inspirație atunci când a ales numele Wolf pentru nou-născutul său, însă acum ea s-a răzgândit și i-a schimbat numele fiului ei.

Kylie Jenner și Travis Scott au devenit părinți pentru a doua oară la începutul acestui an. Pe lângă micuța Stormi, cele două vedete de peste ocean au acum și un băiețel, pe care, inițial, Kylie Jenner l-a prezentat sub numele de Wolf.

Se pare că orice este posibil în familia lui Kris Jenner, astfel că la câteva luni de la naștere, proaspăta mama a ales să îi schimbe numele fiului său.

Kylie Jenner a făcut anunțul cu privire la modificarea numelui celui mic, asta după ce presa continua să îl numească pe baiețel Wolf. Vedeta a deslușit misterul și a postat un mesaj pe social media în care a declarat că numele de Wolf nu mai este de actualitate.

"Să știți că numele fiului nostru nu mai este Wolf. Nu am simțit că este el. Am vrut să împărtășesc cu voi pentru că tot vedeam Wolf peste tot”, a transmis Kylie Jenner în cadrul postării sale de pe Instagram.

Citește și:

Totuși, vedeta de peste ocean nu a mărturisit momentan numele băiețelului, însă fanii săi sunt convinși că este un prenume la fel de creativ, ca și primul.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.