Setari Cookie-uri

La mulți ani, David Serea! Fiul Ancăi Serea împlinește 20 de ani, iar mama sa i-a scris un mesaj emoționat

David Serea schimbă prefixul în câteva zile, iar mama sa, frumoasa Anca Serea este extrem de emoționantă. Chiar dacă fiul ei este plecat în Olanda, la studii, vedeta tv vrea ca David să simtă toată iubirea și susținerea familiei.

Anca Serea este una dintre cele mai frumoase mămici din showbiz și are în fiecare zi motive pentru care să fie mândră de copiii săi. Fiul ei cel mare, David Serea împlinește frumoasa vârstă de 20 de ani în doar câteva zile, iar mama sa îi simte dorul mai tare ca niciodată.

David Serea studiază în Olanda, iar în toamna anului trecut a plecat din România pentru a studia filozofia și a-și creea propriul drum în viață.

Aniversarea celor 20 de ani al lui David va avea loc la distanță în acest an, însă acesta nu este un motiv pentru care fiul prezentatoarei tv să nu simtă dragostea necondiționată a celor de acasă.

Astfel, Anca Serea i-a transmis un mesaj special lui David și a mărturisit că nu îi vine să creadă că este mama de tânăr de 20 de ani.

Citește și:

„La mulți ani, David! Nu-mi vine să cred că au trecut 20 de ani. Nu mă simt ca fiind mamă de băiat de 20 de ani. Nu știu cum și când au trecut anii. Te iubim!”, a fost urarea Ancăi Serea, pentru fiul ei cel mare.

David Serea a plecat la studii în Olanda

Anul trecut, Anca Serea le spunea fanilor cu lacrimi în ochi că David urmează să plece în Olanda, acolo unde a fost acceptat de către o prestigioasă universitate. Fiul cel mare al vedetei studiază filozofia și chiar dacă despărțirea a fost una extrem de durereroasă, soția lui Adi Sînă l-a lăsat pe David să își croiască propriul drum în viață.

„Din păcate a venit momentul în care David a trebuit să plece de acasă și ne-am obișnuit cu el vreo lună. E greu și o să am nevoie de câteva zile de recuperare, dar știu că el pleacă acolo unde îi este mai bine și unde își va continua studiile, așa că sper să fie bine'', spunea Anca Serea, acum ceva timp.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.