Setari Cookie-uri

Cristina și Sebastian, primul cuplu care vrea să își testeze relația la Insula Iubirii. Cei doi se bazează pe iubirea reciprocă

Primul cuplu care a acceptat provocarea de la Insula Iubirii este format din Cristina și Sebastian. Cum vor face față cei doi îndrăgostiți tentației de pe Insulă?

Insula Iubirii este pe cale să înceapă, iar dacă inițial fanii emisiuni au făcut cunoștință cu ispitele masculine și cele feminine, acum a venit rândul cuplurilor să iasă la înaintare.

În provocarea vieții lor s-au înscris cinci cuplu, cinci perechi de îndrăgostiți care vor să își testeze dragostea în fața a mii de telespectatori.

Primul cuplu care a acceptat să plece în Republica Dominicană este format din Cristina și Sebastian. Cei doi se bazează pe sentimentele puternice pe care le au unul față de celălalt.

Cristina (30 ani) este medic stomatolog, iar iubitul ei, Sebastian (25 de ani) este specialist marketing. Relația lor durează de un an și două luni și susțin că sunt un cuplu stabil, a căror sentimente reciproce sunt extrem de puternice.

Citește și:

Urmează ca telespectatorii să vadă dacă relația lor va rezista testelor la care ispitele îi vor supune pe ambii parteneri, în cel mai așteptat show de la Antena 1.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.