Setari Cookie-uri

Irina Fodor și Ștefan Bănică Jr., întâlnire misterioasă acasă la artist. Ce reacție a avut soția lui Răzvan Fodor?

Irina Fodor și Ștefan Bănică Jr. au fost văzuți împreună, în timp ce intrau prin garaj în casa artistului. Cei doi prezentatori tv pare că au o relație extrem de apropiată, iar la scurt timp după ce soția lui Răzvan Fodor a intrat în casa artistului, aceasta a postat un mesaj pe pagina sa de socializare.

Ștefan Bănică Jr. și Irina Fodor nu sunt doar colegi de platou la emisiunea "Dancing on Ice: Vis în doi", dar și buni prieteni. Recent, cancan.ro i-a surprins pe cei doi împreună, la o întâlnire misterioasă.

Ștefan Bănică Jr, a invitat-o pe Irina Fodor în locuința sa, iar cei doi au intrat prin garaj, scrie cancan.ro.

La scurt timp după ce a intrat în casa lui Ștefan Bănică Jr., Irina Fodor a postat un mesaj pe contul său de socializare. Ea și-a anunțat prietenii virtuali că va începe o nouă sptămână de filmări pentru show-ul "Vis în doi" și că este extrem de entuziasmată de acest proiect.

”Bună dimineațaaa! Începem o nouă săptămână de pregătiri pentru ”Vis în doi” ⛸⛸❄️❄️Va fi o ediție fermecătoare, dedicată poveștilor! De abia aștept!!❤️ Vă îmbrățișez și să aveți o zi de luni nemaipomenită, ca să începeți săptămâna plini de energie și bună dispoziție!???”, a scris Irina Fodor pe rețelele de socializare, în urmă cu puțin timp.

Citește și:

Ștefan Bănică și Irina Fodor, o echipă pe cinste în fața micilor ecrane

Ștefan Bănică și Irina Fodor filmează de zor pentru emisiunea "Vis în doi", difuzată pe Antena 1, iar fanii apreciază charisma relației dintre cei doi.

Printre vedetele care au acceptat să participe la concursul de pe gheață se numără Iulia Albu, Sore, Ruby, Carmen Grebenișan sau Cătălin Cazacu.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.