Setari Cookie-uri

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est a fost la un pas de moarte după ce s-a infectat cu Covid-19

Mihai Budeanu a trecut prin clipe greu de imaginat, asta după ce a fost infectat cu o formă gravă a noului coronavirus. Artistul a fost internat la ATI și a crezut că își va găsi sfârșitul pe patul de spital.

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est a trecut prin clipe de coșmar și chiar și-a văzut moartea cu ochii acum doi ani de zile, atunci când a fost infectat cu Covid-19.

Artiștii de la 3 Sud Est au fost invitați în podcastul lui Cătălin Măruță, iar prezentatorul tv a atins un subiect sensibil, despre perioada în care Mihai Budeanu a stat internat la ATI.

După ce a contactat temutul virus, Mihai Budeanu a avut nevoie de mască de oxigen și a crezut că își va pierde viața pe patul de spital. Din fericire, artistul și-a revenit, însă vorbește cu greu despre perioada dificilă prin care a trecut.

El a mai spus că putea respira singur timp de numai 10 minute, iar masca de oxigen devenise vitală pentru a rămâne în viață.

„Da, așa este. Eram la ATI. Când scoteam masca de oxigen, în 10 minute trebuia să mănânc și trebuia să merg la toaletă", a spus Mihai Budeanu, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Citește și:

Membrul trupei 3 Sud Est a mai spus că nu a existat nicio exagerare din partea presei cu privire la starea sa de sănătare și că acele clipe de coșmar au fost realitatea lui din acea perioadă.

,,Atât puteam să rezist fără mască. Cam 10 minute, deși era mult..Nu a fost nicio exagerare (în presă n.r). Chiar așa a fost.”, a mai spus artistul.

Și colegul său de trupă, Laurențiu Duță a fost infectat cu noul coronavirus, însă lucrurile au fost mult mai ușoare pentru el. Artistul a avut parte de tuse puternică timp de câteva zile.

,,Din fericire, am avut o formă destul de ușoară, în afara unor accese de tuse chinuitoare, care au durat vreo 10 zile. N-am avut alte simptome.", a declarat Laurențiu Duță.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.