Setari Cookie-uri

Cine este Denis Slav de la Insula Iubirii? Ispita masculină este un model internațional de succes

Denis Slav este una din cele 10 ispite masculine care au acceptat provocarea de la Insula Iubirii. Cu multe aventuri în palmares, tânărul de 30 de ani este pregătit să cucerească inimi.

Insula Iubirii se anunță a fi unul dintre cele mai incendiare show-uri în această perioadă. Cu surprize noi, dar și provocări pe măsură, emisiunea moderată de Radu Vâlcan îi așteaptă pe telespectatori să vadă împreună ce cupluri vor trece cel mai aprig test al relației lor.

Cu 10 ispite masculine și 10 feminine, cele cinci cupluri care s-au înscris în reality show-ul de la Antena 1 sunt gata să facă față testului suprem al fidelității.

Denis Slav este una din cele 10 ispite masculine care este gata să ajute cuplurile să facă ordine în viața lor. Tânărul de 30 de ani este un model internațional de succes și se laudă cu multe aventuri la activ. Noua ispită masculină este de părere că orice femeie fie ea singură sau măritată, poate fi abordată dacă știi cum și ce să îi vorbești.

Citește și:

„Cu o carieră de succes în modellingul internaţional, Denis Slav (30 de ani, model) este de părere că orice femeie, fie ea şi măritată, poate fi abordată cu discursul perfect. Dacă îl va ajuta sau nu experienţa sa din zecile de aventuri pe care le-a trăit, telespectatorii vor descoperi în curând, la Antena 1', se arată în comunicatul de presă de la Antena 1.

În ceea ce privește intențiile sale în competiție, Denis Slav a declarat că nu a acceptat să vină în emisiune pentru a fi fals sau pentru a se juca cu mintea femeilor.

„Nu am venit aici să fiu fals, în primul rând. Nu am venit să mă joc cu mințile femeilor pentru că pe mine asta mă interesează. Nu mă interesează corpul, mă interesează sufletul', a spus Denis Slav în teaserul postat pe Instagram.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.