Setari Cookie-uri

Cine sunt Lavinia și Raymond de la Insula Iubirii? Testul suprem al fidelității le va spune încotro se îndreaptă relația lor

Lavinia și Raymond sunt unul dintre cuplurile care au acceptat provocarea de la Insula Iubirii și care doresc să vadă în ce direcție se va îndrepta relația lor tumultoasă.

Cele cinci cupluri care s-au înscris la Insula Iubirii speră că acestă provocare le va spune exact încotro se îndreaptă relația lor. Acesta este și cazul Laviniei și a lui Raymond, doi tineri veniți tocmai din Irlanda pentru a participa la testul suprem al iubirii.

Lavinia are 27 de ani, iar iubitul ei Raymond 26 și se iubesc de aproximativ 4 ani. Împreună trăiesc o tumultoasă poveste de dragoste, presărată cu multe împăcări și despărțiri.

La casting au mărturisit că dacă vor trece testul suprem de la Insula IUbirii, ei își vor lega destinele pentru totdeauna.

"Relația noastră este presărată cu de toate, iubire, pasiune, nebunie...Cred că este oportunitatea perfectă pentru a ne arăta unul altuia că ne potrivim", a declarat Raymond înainte de a intra în concurs.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.