Setari Cookie-uri

Secretele relației dintre Ștefan Bănică și Lavina Pîrva. Cei doi se iubesc de 10 ani, deși momentele grele nu i-au ocolit

Ștefan Bănică și Lavina Pîrva sunt un cuplu de mai bine de 10 ani, iar venirea lui Alexandru pe lume le-a sudat și mai mult relația. Cei doi au vorbit despre secretele din spatele unei relații puternice și au mărturisit că momentele grele nu i-au ocolit.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică sunt unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz, iar relația lor durează de mai bine de 10 ani. Cei doi au mărturisit recent că momentele grele din cuplu le-au întărit și mai mult familia, iar acum sunt mai fericiți ca niciodată.

Mai mult, Lavina Pîrva se simte extrem de împlinită în rolul de mamă, iar venirea pe lume a lui Alexandru i-a făcut pe cei doi artiști să se iubească și mai mult.

‘’Eu mă aflu, cred, în cea mai intensă perioadă din viaţa mea, deoarece am ales să petrec zi de zi, clipă de clipă, alături de fiul meu, astfel încât am învăţat lucruri noi. Dar m-am descoperit pe mine şi altfel. Trăiesc un moment în care sunt mai fericită ca niciodată, dar asta implică şi foarte mult efort. Totodată, sunt bucuroasă că mi-am îndeplinit obiectivul de a fi alături de copilul meu exclusiv până cel puţin la vârsta lui de 3 ani’’, a mărturisit aceasta în cadrul interviului acordat pentru Viva.

Citește și:

În ceea ce îl privește pe Ștefan Bănică Jr., actorul recunoaște că momentele neplăcute le-au adus un mare bine pentru că acestea au contribuir și mai mult la longevitatea relației lor.

‘’Cred că cel mai important lucru din aceşti aproape 10 ani este faptul că am trecut împreună şi prin bune, și prin rele, iar lucrurile astea întăresc o relaţie. Nu-mi dau seama dacă ne-am schimbat neapărat unul pe celălalt, dar ţinem cont unul de celălalt. Dacă vrei, mai degrabă ne-a schimbat venirea pe lume a lui Alexandru, care a adus cu el un nou univers, în care trăim toţi trei. Acum 10 ani nu-mi închipuiam că o să trăim în universul lui Alexandru’’, a adăugat Ștefan Bănică pentru aceeași sursă.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.