Setari Cookie-uri

Celebrul brand ucrainean de rochii de mireasă, Milla Nova, s-a reprofilat pe crearea uniformelor destinate armatei

Brand-ul Milla Nova, cunoscut în întreaga lume pentru rochiile de mireasă impresionante, s-a reprofilat din cauza contextului actual, iar acum realizează uniforme pentru soldații care apără Ucraina.

Cunoscutul brand ucrainean Milla Nova, specializat în crearea rochiilor de mireasă impresionante, admirate și comandate de viitoare mirese de pe tot globul a ajuns să își reprofileze activitatea o dată cu începutul războiului.

CEO-ul renumitului brand, Ulyana Kyrychuk a luat decizia de a stopa pentru moment producția de rochii de mireasă și de a începe crearea de uniforme pentru luptătorii ucraineni. Astfel, business-ul ei a continuat și continuă să existe, unele dintre croitorese lucrând în continuare din Ucraina, din orașul Liov.

”Nu știu să folosesc o armă și nu pot oferi ajutor medical așa ca am continuat să fac haine”, spune Ulyana Kyrychuk, potrivit alistmagazine.ro

Citește și:

Chiar de la începutul războiului, CEO-ul brand-ului de rochii de mireasă a avut în plan să își mute o parte dintre subalterni în Polonia, iar restul să rămână în Liov, acolo unde continuă să producă uniforme pentru soldați.

"Ne asigurăm că angajații noștri sunt pregătiți pentru orice, au instrucțiuni clare. Avem sisteme de alarmă, chat intern și zone de siguranță în fabrică”, a mai declarat fondatoarea brand-ului ucrainean.

Afacerea Ulyanei Kyrychuk își folosește propriile resurse financiare pentru realizarea uniformelor soldaților ucraineni.

"Sperăm ca donațiile noastre către armată să se transforme în curând în donații către reconstrucția țării”, a mai spus Kyrychuk.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.