Setari Cookie-uri

Motivul pentru care Antonia nu vrea să mai apară în fața micilor ecrane. Artista suferă de anxietate din cauza hate-ului primit

Antonia a renunțat la aparițiile sale din fața micilor ecrane, asta pentru că anxietatea provocată de comentariile răutăcioase o împiedică să mai aibă încredere în ea.

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România, iar activitatea ei profesională este extrem de apreciată de către mii de fani. Cu toate acestea, vedeta are parte, inevitabil, și de comentari răutăcioase, iar tot hate-ul pe care l-a primit de-a lungul timpului i-au provocat multă anxietate și nesiguranță în propria persoană.

Invitată recent într-un podcast, Antonia a dezvăluit că s-a săturat ca cei din jurul ei să o considere o femeie proastă și să vadă în ea doar un chip frumos. Vedeta recunoaște că anxietatea a pus stăpânire pe ea și că are mari emoții atunci când trebuie să vorbească în fața camerelor.

Frica de eșesc este extrem de mare, iar Antonia a preferat să evite invitațiile la emisiuni, de teamă de a nu spune ceva greșit.

Citește și:

„Am mari emoții atunci când apar la televizor sau pe internet, fie că este vorba despre un interviu sau un podcast. Am anxietate și mă tem constant că voi greși, lucru care se întâmplă mereu. De ce oamenii se grăbesc să judece și iubesc să mă portretizeze ca fiind proastă. Probabil pentru că îi face să se simtă superiori mie sau mai inteligenți. «Oh, este doar frumoasă, dar proastă ca naiba»”, a povestit Antonia, în mediul online.

Mai mult, partenera de viață a lui Alex Velea și-a rugat urmăritorii să nu mai posteze imagini cu copiii ei pe rețelele de socializare, mărturisind că acest gest reprezintă o lipsă enormă de respect față de ea și Alex Velea.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.