Setari Cookie-uri

Ana Baniciu semnează cu label-ul Cat Music și lansează Narcotic

După o pauză muzicală de aproape doi ani, Ana Baniciu revine în industria muzicală alături de Cat Music și marchează astfel o nouă etapă în cariera sa.

După o pauză muzicală de aproape doi ani, Ana Baniciu revine în industria muzicală alături de Cat Music și marchează astfel o nouă etapă în cariera sa. Prima piesă lansată alături de casa de discuri se numește „Narcotic" și dezvăluie o altă latură a artistei, mai matură, mai puternică și mai implicată ca niciodată. „Revin după o pauză muzicală și cred că și socială. Am fost prezentă în televiziune și în online, dar la capitolul muzică am preferat să aștept, să mă regăsesc și să continui cea mai mare pasiune a mea așa cum îmi doresc. Cred că a fost o pauză de bun augur și acum, mai mult ca oricând, îmi doresc să cânt și să scot toată energia asta frumoasă din mine", spune Ana.

De la „Inimă nebună" la „Narcotic", Ana a devenit un artist complex, cu o nouă direcție muzicală ce oferă publicului o poveste neașteptată pusă în versuri și în note. Așa cum declară și artista: „Ana de atunci era mai sensibilă și mai vulnerabilă... Acum mă simt diferit și gândesc diferit, sunt împlinită pe toate planurile și mă simt mai puternică... Așa cum spune și piesa «Narcotic» - mai încercăm și altceva". Scrisă de Alexandru Pelin și Vlad Lucan, „Narcotic" este lansată împreună cu un videoclip ce surprinde esența unei povești de dragoste ca un rollercoaster, în care Ana joacă rolul unei femei ce iubește cu toată ființa sa, dar în cele din urmă se luptă cu teama de a rămâne singură și de a porni pe un nou drum, unul necunoscut.

„«Narcotic» este în esență o piesă de dragoste, dar pentru mine nu înseamnă doar asta... Înseamnă un rezumat al ultimilor ani, ani în care ne-a fost greu să comunicăm și în care de multe ori ne-am simțit singuri", spune artista. Întrebată ce surprize muzicale pregătește anul acesta, Ana mărturisește: „Am planuri foarte mari anul acesta în plan muzical! Vreau să lansez multe piese, să cânt mult live și să mă bucur de energia celor care mă urmăresc și care se bucură de muzica mea și nu numai! În rest, sunt omul provocărilor, aștept să fiu surprinsă plăcut!".

Citește și:

Sursă foto: Comunicat de presă

Cântăreață, compozitoare și actriță, Ana Baniciu și-a început cariera ca membră a trupei Lala Band, jucând în serialele „Pariu cu Viața" și „O nouă viață". Prima sa piesă a fost „Iubire sau Război", urmată de single-uri precum „N-a fost să fie", „Aroma de iarnă", „Csf n-ai csf" sau „Tu inima".

Cat Music este cea mai mare casă de discuri din România, cu un portofoliu amplu de artiști de succes în care se regăsesc nume precum Smiley, RUBY, Lidia Buble, Elena Gheorghe, JO, Mandinga sau Voltaj. Recent, canalul de YouTube al casei de discuri Cat Music a depășit pragul de 7,6 miliarde de vizualizări și a stabilit un nou record: 7.1 milioane de abonați. Astfel, a depășit zeci de canale din Europa de Est și nu numai, menținându-și statutul de cel mai mare canal de YouTube din România.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.