Setari Cookie-uri

Bruce Willis pune punct carierei de actor după ce a fost diagnosticat cu afazie

Cariera de actor a lui Bruce Willis se încheie aici, asta după ce familia sa a anunțat printr-un mesaj emoționant că acesta suferă de tulburări de limbaj, după ce o parte a creierului i-a fost afectată.

Actorul de la Hollywood, Bruce Willis, în vârstă de 67 de ani își încheie activitatea profesională din cauza unui diagnostic nemilos. Actorul a fost nevoit să recurgă la această decizie după ce medicii i-au pus diagnosticul de afazie.

Familia îndrăgitului actor a scris un comunicat de presă, în care a declarat care sunt motivele pentru care Bruce Willis nu va mai putea fi văzut în nicio altă producție cinematografică.

"Pentru minunaţii fani ai lui Bruce, noi, ca familie a lui, vrem să anunţăm că mult iubitul nostru Bruce s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate şi a fost diagnosticat recent cu afazie, care îi afectează capacităţile cognitive. Ca urmare a acestui fapt, Bruce se va retrage din cariera de actor, care a însemnat atât de mult pentru el", a scris familia actorului.

Citește și:

"Aceasta este o perioadă cu adevărat dificilă pentru familia noastră şi apreciem iubirea, compasiunea şi sprijinul vostru neîntrerupte. Vom trece prin aceste lucruri împreună, ca o familie unită, şi am vrut să anunţăm fanilor aceste lucruri, deoarece ştim cât de mult înseamnă el pentru voi şi cât de mult însemnaţi voi pentru el", precizează acelaşi comunicat.

Respectivul document a fose semnat de către Emma Heming Willis, actuala soție a actorului, dar și de către Demi Moore, fosta sa parteneră și de fiicele sale Rumer, Scout, Tallulah, Mabel și Evelyn.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.