Setari Cookie-uri

Lora și Ionuț Ghenu, surpriză neașteptată cu privire la relația lor. Ce au hotărât după 7 ani de când formează un cuplu?

Lora și Ionuț Ghenu se iubesc de mai bine de 7 ani, iar de curând au dat o veste neașteptată cu privire la relația lor.

După o căsnicie eșuată, Lora și-a găsit liniștea în brațele lui Ionuț Ghenu. Cei doi se iubesc de mai bine de 7 ani, iar de curând cuplul a hotărât ca drumul lor să se îndrepte către o altă direcție.

În podcastul pe care l-a filmat Horia Brenciu, avându-i ca invitați pe Lora și pe partenerul său de viață, artistul a făcut anunțul bombă cu privire la relația celor doi. Brenciu a declarat că Lora urmează să fie mireasă, însă internauții vor putea afla mai multe luni, atunci când emisiunea online va fi postată pe Youtube.

„Nu am cum să vă spun asta, decât direct: Lora se mărită! Ionuț e alesul! Despre nuntă, locație, precum și despre formidabilele clipe din viața artistică palpitantă a Lorei, vom povesti luni, la LUCRURI SIMPLE! Pregătiți-vă pentru un bibelou de episod!', a scris Horia Brenciu, pe rețelele de socializare.

Citește și:

Lora și Ionuț Ghenu, suflete pereche

Lora este extrem de fericită alături de viitorul ei soț și întotdeauna și-a lăudat partenerul. Artista a vorbit despre susținerea necondiționată pe care Ionuț Ghenu i-a ofertit-o în momentele grele ale vieții.

,,Anul ăsta împlinim 7 ani de relație ,,non-stop.' (…) Ne-am iubit și acceptat cu bune și rele și am avut un scop comun. Cât veți avea un scop, un ideal comun, veți fi meniți să fiți împreună', a scris vedeta pe rețelele de socializare, acum ceva timp.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.