Setari Cookie-uri

Cine sunt Priscilla și Bogdan de la Insula Iubirii? Cei doi îndrăgostiți se luptă cu gelozia

Priscilla și Bogdan sunt unul dintre cele cinci cupluri de la Insula Iubirii, iar cei doi tineri îndrăgostiți recunosc că gelozia le-a afectat relația de-a lungul timpului.

Insula Iubirii vine cu noi provocări și surprize incendiare pentru fanii înfocați ai emisiunii. Cele 10 ispite masculine, dar și ispitele feminine sunt gata să testeze cuplurile pentru a vedea care dintre relații are la bază sentimente puternice, de neclintit.

Unul dintre cuplurile care au acceptat să se supună testului fidelității este Priscilla și Bogdan, doi tineri din Sibiu, a căror probleme în dragoste sunt cauzate de gelozie.

Priscilla are 22 de ani și este studentă la Medicină, iar Bogdan, în vârstă de 23 de ani, masterand în Managmentul Afacerilor, ambii locuind în Sibiu. Povestea lor de dragoste s-a înfiripat într-un club, fiind dragoste la prima vedere.

Cei doi îndrăgostiți au o relație de mai bine de doi ani, însă gelozia este una dintre problemele cu care se confruntă. Priscilla și Bogdan au acceptat să participe la show-ul de pe insulă pentru a-și demonstra unul altuia fidelitatea.

Citește și:

Dacă vor reuși să treacă de testul suprem al iubirii, telespectatorii vor afla în curând, numai la Antena 1.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.