Setari Cookie-uri

Lavina Pîrva și Ștefan bănică Jr se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară? Ultimele declarații ale artiștilor

Ștefan Bănică și Lavina Pîrva sunt unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, iar împreună au un băiețel de trei ani. Cu toate acestea, cei doi nu ezită să răspună la întrebarea cu privire la un nou membru al familiei, într-un viitor apropiat.

Lavina Pîrva și Ștefan Bănică sunt unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, iar povestea lor de dragoste durează de mai bine de 10 ani. Împreună, cei doi și-au întemeiat o familie, iar băiețelul lor, Alexandru, le face viața mult mai frumoasă și le aduce multă împlinire sufletească.

Timpul a trecut, iar Alexandru are deja trei anișori, lucru ce i-a făcut pe fanii cuplului să se întrebe dacă Lavina Pîrva nu își dorește să devină mamă pentru a doua oară.

Artista nu ezită să spună că nu se vede în postura de mamă de doi și consideră că această formulă din prezent i se potrivește mânușă.

Totuși, Ștefan Bănică este de altă părere, declarând că orice este posibil. Artistul consideră că totul este predestinat și că totul depinde de destin.

Citește și:

”Am trei copii şi îi mulțumesc lui Dumnezeu, pentru că toţi trei sunt mai mult decât mi-am închipuit. Nu mi se pare că un copil vine pe lume când vrei tu. Ai impresia că tu decizi când vrei să devii părinte. E doar o senzaţie, mi se pare că lucrurile sunt predestinate. N-aş fi crezut niciodată că o să am un copil la 51 de ani, dar mă bucur enorm. Aşa că nu ştiu ce să răspund la întrebarea ta”, a afirmat Ștefan Bănică pentru Viva.ro.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.