Setari Cookie-uri

Claudia Pătrăscanu, primele sărbători fără copii. Băieții artistei își vor petrece Paștele alături de tatăl lor

Claudia Păstrășcanu urmează să își petreacă primul Paște singură, asta pentru că cei doi băieți ai săi vor fi la tatăl lor în perioada imediat următoare. Artista a vorbit despre motivul pentru care a luat această decizie, dar și ce planuri are pentru vacanța de Paște.

Claudia Pătrășcanu s-a împăcat cu tot ce a fpst rău în trecutul său și nu de puține ori a declarat că a găsit puterea de a-i ierta pe toți cei care i-au greșit. Vedeta are parte acum de mai multă liniște și gestionează altfel micile probleme de zi cu zi.

Astfel, întrebată în matinalul de la Antena Stars ce planuri are pentru perioada pascală, frumoasa șatenă a mărturisit faptul că baieții ei vor merge la tatăl lor, Gabi Bădălău. Claudia Pătrășcanu a luat această decizie după ce și-a dat seama că cei doi fii ai ei au evoie să petreacă timp, în egală măsură, atât la ea, cât și la tatăl lor.

Astfel, artista a declarat că dacă anul trecut băieții au petrecut Paștele cu ea, anul acesta a venit rândul ca cei mici să meargă acasă la tatăl lor. Ea a luat acestă hotărâre cu inima împăcată, gândindu-se la binele băieților ei.

Citește și:

"Băieții vor merge la tatăl lor anul acesta de Paște. Eu l-am petrecut anul trecut cu ei, iar acum, ar fi rândul lui pentru că așa am decis. Copiii merită să stea și cu unul și cu celălalt.", a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars, scrie spynews.ro.

Mai mult, artista a spus că nu are planuri pentru sărbătoarea Paștelui, însă recunoaște că i-ar plăcea să plece într-o vacanță. Astfel, artista se gândește serios să facă o astfel de escapadă și să se bucure de timp doar pentru ea.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.