Setari Cookie-uri

Gabriela Prisăcariu, ironii la adresa Mihaelei Rădulescu. Cum a numit-o soția lui Dani Oțil pe diva de la Monaco?

Gabriela Prisăcariu a fost invitată la iUmor, acolo unde a susținut un roast pentru partenerul ei de viață, Dani Oțil. Proaspăta mămică nu s-a putut abține și a aruncat cu săgeți și către Mihaela Rădulescu, femeia cu care actualul ei soț s-a iubit timp de 5 ani.

Gabriela Prisăcariu formează o familie frumoasă alături de Dani Oțil, iar împreună au un băiețel minunat ce le aduce amândurora multă împlinire sufletească. Prezentatorul tv și manechinul și-au legat destinele anul trecut, în fața ofițerului de stare civilă, cu puțin timp înainte ca micuțul Luca Tiago să vină pe lume.

Cu toate că este o femeie iubită și are tot ce își poate dori, Gabriela Prisăcariu are câteva ironii în mânecă pentru fosta parteneră de viață a soțului ei, Mihaela Rădulescu. Dani Oțil și diva de la Monaco s-a iubit timp de câțiva ani buni, însă diferența de vârstă de 11 ani se pare că și-a spus cuvântul, într-un final.

Recent, soția lui Dani a fost invitată să susțină un roast la IUmor, iar în juriu s-a aflat chiar prezentatorul tv care a fost lăsat cu gura căscată de replicile partenerei sale.

Citește și:

„Nici nu știți ce tată bun este, își îngrijește copilul ca și cum ar fi al lui…”, a fost una dintre glumele pe care le-a făcut Gabriela Prisăcariu la adresa lui Dani Oțil.

Asta nu este tot, pentru că blondina a lansat câteva ironii subtile la adresa Mihaelei Rădulescu, invocând diferența de vârstă dintre ea și soțul ei.

„Primul pe listă invitat la nuntă a fost Ristei. Este adevărat, nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani, scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco… Soacră-mea, am vrut să zic. Soacra mea i-a explicat lui Dani că primul lucru în viață, când te însori, este să treci pe listă lăutarii”, a mai zis Gabriela.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.