Setari Cookie-uri

Cine e Cristian Grigorescu de la Insula Iubirii? Tânărul pasionat de fitness este dornic să se îndrăgostească

Cristian Grigorescu este una din cele 10 ispite de la Insula Iubirii, gata să demonstreze cât de importantă este fidelitatea într-o relație.

Insula Iubirii este pe cale să înceapă la Antena 1, iar cele 5 cupluri care au acceptat provocarea de a veni în Thailanda sunt pregătite să se supună testului suprem al fidelității.

Cele 10 ispite masculine sunt pregătite să ajute cuplurile în procesul lor de a-și consolida relația și a trage concluzii despre viitorul spre care se îndreaptă.

Una din cele 10 ispite masculine este Cristian Grigorescu, un tânâr de 28 de ani, care a acceptat rolul de ispită dorind să testeze toate femeile din competiție.

Cristian Grigorescu este antrenor sportiv și a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport. Printre pasiunile sale se numără dansul sportiv, având un fizic care va face furori pe insulă. Noua ispită crede în zodii și în destin, iar gustul amar lăsat de pe urma ultimei relații l-a făcut să pășeasă într-un nou drum.

Citește și:

"Simt că ori o să mă îndrăgostesc, ori o să ajut pe cineva să deschidă ochii", a spus tânărul de 28 de ani înainte de intrarea în concurs.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.