Setari Cookie-uri

Adi Sînă nu se uită la bani atunci când vine vorba de soția sa. Ce cadou de zeci de mii de euro i-a făcut artistul Ancăi Serea?

Adi Sînă și Anca Serea se iubesc ca în prima zi, iar artistul nu se uită la bani atunci când vine vorba de satisfacerea plăcerilor partenerei sale de viață. Recent, Adi Sînă i-a făcut o surpriză de proporții soției sale și i-a oferit un cadou de zeci de mii de euro.

Adi Sînă și Anca Serea formează una dintre cele mai frumoase familii din showbiz, iar relația lor este una extrem de strânsă. Cei doi pleacă destul de des în vacanțe, atât cu cei 6 copii, cât și singuri.

Recent, cei doi au fost într-o bine meritată escapadă în Viena, acolo unde Anca a pus ochii pe un obiect de lux. Adi Sînă nu a mai stat pe gânduri și a dorit să îi satisfacă imediat dorințele partenerei sale de viață.

Astfel, frumoasa Anca Serea a primit un cadou de zeci de mii de euro din partea soțului său, care i-a achiziționat mașina mult dorită. Prezentatoarea tv a povestit cum, aflându-se în vacanță la Viena, o astfel de mașină i-a sărit în ochi și și-a dorit-o din prima clipă.

”Am fost la Viena. Am văzut mașina asta mi s-a părut super cool, chiar mi-a plăcut. El mi-a făcut o surpriză și mi-a adus-o acasă. Pentru noi e foarte, foarte mică. Eu îmi doresc foarte mult o mașină electrică, dar să vedem dacă găsesc mașina asta sau un alt model. Mi se pare feminină asta”, a spus Anca Serea la Antena Stars.

Citește și:

Totuși, vedeta tv a precizat că și-ar fi dorit o mașină electrică, ceva mai încăpătoare, pentru ca toți membrii familiei ei să poată avea locul lui în mașină. Chiar și așa, Anca se arată încântată de cadoul primit din partea soțului ei.

Secretul relației de lungă durată

Anca Serea a fost întrebată de nenumărate ori care este secretul relației dintre ea și Adi Sînă, iar răspunsul a fost mereu același: pasiunea și iubirea.

”Secretul nostru e că încă mai există foarte multă pasiune și iubire și trebuie dincolo de faptul că avem o familie mare și frumoasă să evoluăm în același sens cu toții”, a mai adăugat Anca.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.