Setari Cookie-uri

Când va începe Insula Iubirii? Telespectatorii vor avea parte de surprize inedite

Insula Iubirii este pe cale să înceapă, iar dacă până acum au fost prezentate ispitele masculine și feminine, iată că acum a fost anunțat și momentul când cea mai fierbinte emisiune va fi difuzată.

Insula Iubirii a ajuns la cel de-al șaselea sezon, iat telespectatorii vor avea parte de noi surprize și momente inedite în reality show-ul e este pe cale să înceapă.

Dacă până acum au fost prezentate cele 10 ispite masculine, cele 10 ispite feminine, dar și cele 5 cupluri care au acceptat să participe la testul suprem al fidelității, iată că acum oficialii de la Antena 1 au lămurit și data când emisiunea va fi difuzată pe post.

Moment mult așteptat de către telespectatori, Insula Iubirii mai are doar câteva zile până când va putea fi urmărită de toți aceia care doresc să afle cât de puternice sunt sentimentele celor care aleg să își testeze relația.

Premiera emisiunii va avea loc pe 2, respectiv 3 mai, iar fanii vor putea urmări reality show-ul în fiecare luni și marți, la Antena 1.

Citește și:

„Aţi ajuns aici cu un scop clar, să aflaţi răspunsurile la întrebările pe care vi le-aţi pus în ultima perioadă: dacă jumătatea voastră e ideală pentru voi sau dacă altcineva ar fi perfect! E posibil ca unii dintre voi să nu treacă testul suprem al iubirii!”, i-a avertizat Radu Vâlcan, prezentatorul celui mai fierbinte reality show pe concurenţii sezonului 6 de la Insula Iubirii.

Cele două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island îi așteaptă pe toți cei care cred cu adevărat în iubire și care au ales să își învingă orice teamă supunându-se testului suprem, cel al fidelității.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.