Setari Cookie-uri

Uite cât de mult îl iubește Ana Baniciu pe iubitul ei! Artista, declarație de dragoste emoționantă

Ana Baniciu și Edy Kovacs formează un cuplu de poveste, iar dragostea celor doi pare să aibă toate șansele unui viitor puternic împreună. De ziua partenerului său de viață, artista i-a făcut o urare specială, declarându-și iubirea față de cel cu care se pregătește să meargă la altar.

Ana Baniciu trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, asta pentru că artista este îndrăgostită nebunește de alesul inimii sale, afaceristul Edy Kovacs. Cei doi au o relație specială și nu ezită să își arate sentimentele puternice pe care le împărtășesc unul altuia.

Recent, Ana Baniciu i-a transmis un mesaj special celui căruia i-a încredințat inima sa și și-a surprins fanii cu sentimentele puternice pe care le are pentru cel cu care se vede o viață întreagă alături.

Artista i-a urat lui Edy Kovacs La mulți ani, declarând că el este cel mai bun om pentru ea. Ana Baniciu l-a lăudat pe partenerul său de viață spunând că este extrem de grijiuliu și că pe lângă un iubit așa cum ăși dorește orice femeie, Edy Kovacs este și un prieten foarte bun, în care Ana și-a pus toată încrederea.

Citește și:

„Azi este ziua lui Edițu, cel mai bun om pe care il cunosc, cel mai grijuliu si atent viitor soț si cel mai bun prieten al meu! Ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare dimineata pentru ca te-a adus in viata mea si pentru ce avem noi 2! La multi ani, din tot sufletul meu! Sa fii cel mai sanatos, ca iubit nu-mi fac griji .Te iubesc infinit! Anuța”, a scris Ana Baniciu, pe pagina sa de Instagram.

Ana Baniciu, pregătiri de nuntă

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au cunoscut înainte de începutul pandemiei, în 2020, printr-o prietenă comună. Cei doi s-au îndrăgostit nebunește unul de celălalt și în septembrie 2021, Ana a primit inelul alături de mult așteptata întrebare.

Cei doi sunt în toiul pregătirilor pentru fericitul eveniment care va avea loc anul viitor în Capitală, însă momentan nu se cunosc mai multe amănunte.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.