Setari Cookie-uri

Reacția lui Dani Oțil după roast-ul controversat făcut de Gabriela Prisăcariu la IUmor

Gabriela Prisăcariu a primit un val de critici și comentarii negative în urma roast-ului pe care l-a făcut la IUmor. Dani Oțil a avut prima reacție și a vorbit despre numărul controversat al soției sale în emisiunea de divertisment.

Gabriela Prisăcariu a uimit pe toată lumea după ce a participat la iUmor, realizând un roast ce l-a vizat pe Dani Oțil. Fotomodelul a avut replici acide legate de relația sa cu prezentatorul tv, însă nu a ezitat să o înțepe și pe Mihaela Rădulescu, fosta parteneră a lui Dani Oțil.

„Puțină lume știe că el este foarte romantic. M-a cerut în căsătorie în Columbia, pe o plajă superbă, unde eram doar noi doi, asta pentru că nu mulți oameni îl suportă. Nu știu de ce a acceptat să vină lângă voi în juriu la >. Fiți convinși că el vă place foarte tare, deși nu v-am văzut pe lista de invitați la nuntă. Primul invitat pe listă a fost Ristei. Este adevărat, nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani - scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco - Soacra-mea am vrut să zic. Soacra mea i-a explicat lui Dani că primul lucru în viață, când te însori, este să treci pe listă lăutarii.”, a spus Gabriela Prisăcariu în momentul ei de la iUmor.

După reprezentația sa, internauții au criticat-o pe soția lui Dani Oțil, ba chiar i-au adresat cuvinte extrem de dure pe conturile ei de socializare.

Totuși, multă lume s-a întrebat ce părere are Dani Oțil despre roast-ul soției sale, iar acum, prezentatorul tv a avut prima reacție. Matinalul și-a lăudat soția și a declarat că a rămas impresionat de numărul umoristic al Gabrielei.

Citește și:

"Puteam sa vad textul înainte, dar m-am abținut. Gabriela putea sa bâlbâie, sa rateze măcar un punchline, pt ca nu a vorbit in viața ei la microfon pe scena. Iar ziceau unii ca e doar frumoasă. Se puteau întâmpla multe... Si totuși...Am rămas impresionat. Nu zic mai mult. Toată lumea știe ca eu nu laud pe nimeni si nu fac complimente... Daaaaar....", a scris prezentatorul tv pe pagina sa de Instagram.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.