Setari Cookie-uri

Planurile lui Emil Rengle! Artistul vrea să se căsătorească și să devină tată în viitorul apropiat

Emil Rengle, unul dintre cele mai controversate personaje autohtone, a vorbit despre planurile sale de viitor. Artistul are în plan să facă o nuntă atipică, în natură, dar și să devină tată, declarând că iubește foarte mult copiii.

Emil Rengle este unul dintre cele mai controversate personaje autohtone, fiind un artist complet și complex, iar activitatea sa este unică în România. Fiindcă fanii lui Rengle vor să afle cât mai multe amănunte din viața ta privată, artistul a acordat un interviu și a vorbit despre partea amoroasă a vieții sale, dar și despre planurile de viitor.

Se pare că Emil Rengle visează să aibă o familie și se gândește la nunta pe care o va avea cu sufletul lui pereche. Acesta își imaginează un cadru de vis pentru marele eveniment, dar se gândește și la copii și speră ca acest lucru să se întâmple într-un viitor apropiat.

”Da, da, da! Mi-ar plăcea să cer, dar nu m-ar deranja deloc nici să fiu cerut. (râde) Ce experiență faină o să fie nunta și căsătoria! Vreau să îmi țin nunta în junglă, în mijlocul naturii, unde să ne aducem aminte că nu ne aparținem unul celuilalt, ci doar lui Dumnezeu, iar fiecare secundă petrecută împreună să fie o decizie conștientă de a ne realege iar și iar ca fiind parteneri loiali în fața adevărului”, a spus Emil Rengle pentru Viva.ro.

Citește și:

Mai mult, Emil Rengle își dorește și un copil, mărturisind că cei mici sunt cei mai mari învățători pentru el și că întotdeauna are ceva de învățat din interacțiunea cu copiii.

”Mi-aș dori ca până la 35 de ani să am cel puțin un copil. Îmi doresc să fiu tată! Iubesc copiii, lucrez cu ei și până în prezent ei sunt cei mai mari învățători ai mei”, a mai zis Emil Rengle pentru sursa de mai sus.

Întrebat dacă iubește, Emil Rengle a mărturisit că se simte iubit și că iubește, însă nu se află într-o relație. Artistul se bucură de viață și se simte mulțumit atunci când este înconjurat de oameni care îl susțin și care îi împărtășesc ideile.

”Da, există. Nu una singură. Sunt tânăr și mă bucur de oameni faini în viața mea. Nu sunt angrenat într-o relație exclusivă și nici nu simt să mă așez încă „la casa mea. Viața-i faină când știi să te înconjori cu oameni faini, și exact asta și fac. Mă bucur de tot ce are viața mai bun de oferit”, a mai adăugat el.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.